Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tárgyátalakító design pályázat és aukció – a Design Hét programja

  • 2014. szeptember 09.
  • Csilla

Kedves alkotni, átalakítani, upcycling-olni szerető, alkotó kedvű emberek, designerek, művészek!
2014. szeptember-októberében harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Corvin áruház harmadik emeletén a MÜSZI upcycling project-je, melynek záró eseménye és egyben csúcspontja az átalakított tárgyak aukciója, mely az idei Design Hét programjába is beilleszkedik. Erre invitállak most Benneteket! Gyertek és válogassatok kedvetekre az összegyűjtött és tovább-gondolásra ajánlott tárgyakból! Vegyetek részt ebben az izgalmas folyamatban!

A PÁLYÁZAT MENETE:
1. VÁLASZD KI!
2. ALAKÍTSD ÁT!
3. VEGYÉL JÓ TÁRGYAT AZ AUKCIÓNKON!

1. szeptember 13-án egész nap megtekinthetőek a tárgyak a Müszi workshop termében, ekkor kell pályázni: kiválasztani, és elszállítani azt a tárgyat, amit átalakítani szeretnél, és leadni a kitöltött jelentkezési lapot a programszervezőknek.
2. szeptember 13-tól október 8-ig minden pályázó saját műhelyében alkot. Elsősorban használati tárgyak létrejöttét szorgalmazzuk, ami könnyen beilleszthető a mindennapokba, a kortárs tárgy-kultúrába, az aktuális design kontextusba. Szakmai konzultáció igényelhető, fiatal tervezők segítik a munkátokat, amennyiben szükség van rá. Az átalakítás folyamatát megjelenítjük facebook oldalunkon, ehhez várjuk képeiteket a munkálatokról.
3. október 10-én pénteken este 7 órakor Szentpétery Márton vezetésével kalapács alá kerülnek az alkotások. Az licitálók az aukción befolyó összegekkel Titeket pályázókat, és a Müszit támogatják. Azok a tárgyak, amik az aukción nem kelnek el, később a „Vidd haza a MÜSZIT!” program keretén belül kerülnek további értékesítésre.

Jelentkezési lap, pályázati kiírás és további információk elérhetők a http://www.muszi.org weboldalon, és személyesen a szervezőknél.
MÜSZI – Művelődési Szint 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
TIMELINE
Domokos Emőke, program koordinátor, 06 20 953 59 46
Szilágyi Csilla, program kurátor, 06 20 255 15 49
[email protected]

forrás: Pályázatfigyelő