Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 3 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Műanyagböjt nyereményjátékot hirdetett a Humusz Szövetség

  • 2021. március 25.
  • Gyuri

Számos civil szervezettel összefogva a Humusz Szövetség nyereményjátékot hirdetett a 2021. márciusi műanyagböjt utolsó hét napjára.

A Green Guide Budapesttel, az Ökováros Alapítvánnyal, a GATE Zöld Klub Egyesülettel, az Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvánnyal, a Zöldövezet Társulással és a Magyar Cserkészszövetséggel együttműködésben szeretnénk felhívni a figyelmet az újrahasználat és a műanyag kerülésének fontosságára. Ezért nyereményjátékra hívunk mindenkit!

 

Hogyan vehetsz részt a kihívásban?

  1. Szállj be a #műanyagböjtbe, oszd meg a eseményt a barátaiddal, és hívd meg őket, hogy minél többen értesüljenek a kezdeményezésről: https://www.facebook.com/events/1012302705960433 
  2. Készíts egy szelfit/képet a kedvenc többször használatos eszközöddel/eszközödről, és az eseményben található poszt alá töltsd fel a képet!
  3. Jelöld meg a Humuszt és a #műanyagböjt hashtaget, és bátran meséld el, mi az adott kulacs/vászontáska stb. története, és miért áll különösen közel a szívedhez! 

 

Mit nyerhetsz?

A résztvevők között több nyertest hirdetünk. Az első helyezett egy több ajándéktárgyból álló csomagot nyer, amelynek tartalma:

  • egy szódagép a SodaStream felajánlásával,
  • egy péksüti/gyümölcs-zöldség tárolására alkalmas vászontáska a Humusz jóvoltából,
  • egy Green Guide ajándékcsomag (vászontáska, környezetbarát risográf eljárással nyomott füzet, képeslap és térkép)
  • az MCSSZ Cserkészbazárának botanikus kollekciójának termékei (bevásárlózacskó-szett, neszeszer, válltáska és zománcbögre).
  • Piknik Pakk

Sőt, egy rendhagyó ajándékfelajánlás is érkezett: A Zöldövezet vállalja, hogy készít egy madárodút a nyertes számára, és kihelyezi egy természetvédelmi területen.

 

Mindemellett három szerencsés játékos egy-egy havi ingyenes RAKUN Dobozközösség előfizetést nyer két dobozra, amit 2021. december 31-ig bármikor igénybe vehetnek. (Ezt egy kuponkód formájában tudják majd megkapni, amit a nyertesek emailben fognak megkapni.) 

 

Meddig tart a játék?

A nyereményjáték 2021.03.24. 17:00-tól 2021.03.31. 23.30-ig tart, eddig lehet feltölteni a képeket.

 

Beszállsz?

https://www.facebook.com/events/1012302705960433