Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Videó-spot készítő pályázat

  • 2011. november 19.
  • mz.gabi

Rohanó világunkban az amatőr és profi módon elkészített videó reklámmal célcsoportokat célozhatunk meg, a társadalmi rétegek különböző csoportjainak hívhatjuk fel a figyelmét!

Ezért a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat Videó-Spot (klipp, bemutatófilm) készítő pályázatot ír ki, a pályázatot kiíró tevékenységének bemutatására, vagy egyéb környezetvédelmi –akár megelőző, akár a globális témát átölelő- mondanivalójú rövid videó-film (klipp, bemutatófilm) anyagának elkészítésére.

A film időtartama 30 másodperc és 3 perc közötti lehet. Az elkészített filmet a lehető legjobb minőségben DVD-re adatként (AVI, MPEG-2, wmv), vagy DVD filmként kiírva kérjük a Faluvédő Egylet címére megküldeni (Százhalombatta, Avar köz 2.). A három legjobbat, a pályázat kiíró bíráló bizottsága és szakmai zsűri választja ki.

A pályázó a pályázat beadásával vállalja, hogy lemond szellemi termékéről, az elkészített film a pályázatot kiíró tulajdonába kerül.

A pályázat kiírója vállalja, hogy a jövőben a film bemutatásakor a pályázatból kikerülő nyertes filmek készítőinek nevét feltünteti.

A pályázat beadási határideje: 2012. április 10.

A pályázat kihirdetve: 2011. november 21.

A három kiválasztott film készítőit ajándéktárgyakkal jutalmazzuk.

 

Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat