Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tábori csalogató 2012

  • 2012. április 11.
  • T.Zsuzsa
Szerző: 
T.Zsuzsa

Közeleg a nyár, ezzel együtt hamarosan megkezdődik a nyári szünidő. Az E-misszió Egyesület az idei évben is szeretettel várja a táborozni vágyó fiatalokat, akik tartalmasan, a természet közelében szeretnék eltölteni szünidejük egy részét. 

Táboraik résztvevői kalandos túrák során ismerkedhetnek meg a Beregi sík növény- állat- és gombavilágával, betekintést nyerhetnek a csillagászás, valamint a nyomolvasás rejtelmeibe, izgalmas éjszakai túrán, szellemi- és ügyességi vetélkedőkön, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. A szépen parkosított udvar egyaránt alkalmas szabadtéri játékokra és szalonnasütésre is. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is természetismereti-, kaland-és kerékpáros táborokkal várják a természetszerető diákokat. A Csiperke Erdei Iskola és Táborban a színes programok mellett betekinthetnek a környezettudatos életvitel mindennapjaiba, a napkollektoraik és napelemeik révén pedig megtapasztalhatják a Nap áldásos energiatermelését is. 

Az idei évben az alábbi turnusokra várják természetszerető barátaikat:

  • június 24 – 30. V – Sz (7 nap 6 éjszaka) kaland és természetismereti tábor
  • július 15 – 20. V – P (6 nap 5 éjszaka) természetismereti tábor
  • július 22 – 28. V – SZ (7 nap 6 éjszaka) kerékpáros tábor
  • július 29 – aug. 04. V – SZ (7 nap 6 éjszaka) csoportos jelentkezőknek fenntartva

Tábori kedvezmény Víz Világnapjától Föld Napjáig! Azon leendő táborozók, akik a két környezetvédelmi jeles nap közötti időszakban jelentkeznek táborainkba (március 22. és április 22.), a részvételi díjból 1.000 Ft kedvezményben részesülnek.

A programokról, a turnusok foglaltságáról, A „Víz világnapjától a Föld Napjáig” kedvezményről és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókról további információ olvasható Csiperke Erdei Iskolánk honlapján: http://csiperkeerdeiiskola.hu/, valamint az alábbi elérhetőségeken bővebb tájékoztatás kérhető: Kolocsán Tünde: 30/543-8545, Szőke Zsuzsa: 20/431-8086.