Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A II. Nemzetközi Green-Go Rövidfilm Verseny felhívása végre megérkezett!

  • 2012. július 05.
  • Axi

Másodszorra hirdeti meg a Green–Go névre keresztelt nemzetközi rövidfilm versenyt és fesztivált három civil szervezet, a CEEweb, a Diverziti és a Greenpeace Magyarország. Az összefogás célja, hogy Európa-szerte megszólítsuk az aktív és kreatív fiatalokat, hogy saját értékeiken, kifejezésmódjukon keresztül mutassák be, milyennek látják korunk legégetőbb környezet- és természetvédelmi problémáit.

Odavagy Tarantino művészi alkotásaiért, esetleg David Attenborough dokumentumfilmjeiért rajongsz? Lenyűgöző képsoraiddal, vagy kreatív animációddal megmutatnád, milyen károkat szenvedünk el a biológiai sokféleség elvesztése vagy a fosszílis üzemanyagok által okozott klímaváltozás miatt? Részt vennél egy új nemzetközi mozgalomban, ami egy zöld fesztivál alapjait fekteti le? Ha a válaszod igen, itt a helyed! Terjeszd környezetvédelmi üzeneted, mutasd meg tehetségedet, sőt, akár nyerj is vele!

A maximum 8 perces kisfilmeket az alábbi kategóriákba várják november 5-ig a www.greengofest.eu oldalon:

  • Energia[Forradalom] a fenntartható energia nemzetközi évében
  • Ünnepeljük együtt az európai természetet – Az élőhelyvédelmi irányelv 20. évfordulója
  • Fedezd fel a kulturális és a biológiai sokszínűséget – az életünk alapját

A nyertes filmek alkotóit 350 Euró összegben díjazzák, valamint a kisfilmek decemberben kerülnek levetítésre a Toldi moziban.

További információ és a tavalyi kisfilmek megtekinthetőek: www.greengofest.eu