Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatékony Házak Magyarországon

  • 2013. június 18.
  • Pauló Gergő

A GreenDependent Intézet „Hatékony Ház Napok: Nyisson Ön is!” címmel kampányt indított Magyarországon. A kampány az Európai Unió további 9 országában is megrendezésre kerül.

A Hatékony Házak kampány célja

Kézzelfogható tapasztalatot nyújtani az alacsony energiaigényű (avagy közel nulla energiaigényű) épületekről minden érdeklődő számára.

A felhívás célja

Energetikailag hatékony, A+ kategóriás házak, passzív házak felkutatása és egy adatbázisban való összegyűjtése, majd látogathatóvá tétele.

Pályázók köre

Magánszemélyek.

Nevezhető épületek

Lakóépületek, irodaépületek.

A felhívás részletei

A „Hatékony Ház Napok: Nyisson Ön is!” kampány keretében a GreenDependent Intézet és szakmai partnerei első lépésként egy hiánypótló adatbázisba összegyűjtik, hogy hol és milyen energia-hatékony épületek vannak Magyarországon.

A projekt keretében továbbá, 2013 és 2014 őszén új és felújított lakóházakat, középületeket tesznek látogathatóvá, nyitnak meg a tulajdonosok, épületet használók, valamint a közreműködő szakemberek segítségével, hogy minél többen láthassák, hogyan is épülnek és működnek az energia-hatékony épületek.

Ezért a GreenDependent Intézet és partnerei kérnek mindenkit, ha ilyen (pl. A+ kategóriás ház, passzív ház) épületben él vagy dolgozik, ilyen épületet tervezett, építtetett, esetleg ilyen épületben laknak, dolgoznak ismerősei, ossza meg az épület adatait ezen az oldalon keresztül!

Fontos tudni, hogy az információ megosztása nem jelenti azt, hogy az épületet később mindenképp meg kell nyitni látogatók előtt, erről a tulajdonosok és használók később dönthetnek.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját.

A jelentkezés

Határidő: 2013. július 31.

Beküldés: A kiíró honlapján.

További információ

Vadovics Kristóf - Telefon: 20 512 1886, Email: [email protected]

Tekintse meg a teljes felhívást!

Hatékony Házak Magyarországon – Energia-hatékony épületek kerestetnek!