Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felhívás ifjúsági cserén való részvételre

  • 2013. március 29.
  • Pauló Gergő

Résztvevőket és egy csoportvezetőt keresnek a 2013. június 10. és 20. között sorra kerülő nemzetközi programre (az utazási napok ezen felül számolandók). A Macedóniában megszervezésre kerülő cserére többek között Máltáról, Olaszországból, ill. Bulgáriából is érkeznek majd résztvevők.

A program “Green is in” néven fut és a fenntartható fejlődés témakörében kínál tanulási lehetőségeket. Minden ország egy adott témával vezet majd workshopot – a magyar csapat a megújuló energia témájában - és egyéb „zöldítő” programban vesznek majd részt a résztvevők. Nem kell aggódni, nem szakembereket várunk, hanem lelkes fiatalokat,  akik egy csapatként, előzetesen, majd közös munkával felkészülnek a programra.

A csere munkanyelve angol, de szintén nem kell megijedni, mert nem középfokú nyelvvizsgát várunk, hanem akár kézzel, lábbal is kommunikáló résztvevőket, akik 18 és 25 év között vannak.

A részvétel költsége: az utazási költség 30%-a, a fennmaradó részt a Youth in Action program pályázati keretei között a macedónok megtérítik.

A szállást és az étkezést szintén a Youth in Action program fedezi.

A programhoz mielőbb keresnek egy csoportvezetőt (korhatár nélkül), aki egy előkészítő találkozóra is vállalkozna 2013. május 10. és 12. között. Ennek teljest költségét, tehát az utazási költség 100%-át is, állja a program. E találkozó során beszélik majd meg az egyes országok csoportvezetői a részletes programot.

A csere és az előkészítő találkozó helyszíne: Macedónia, Ohrid.

Jelentkezési határidő: 2013. április 10.

Jelentkezni lehet:
Török Márti
E-mail: [email protected]