Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

EcoBusiness: Kreatívkodós, újrahasznosítós, vállalkozós ifjúsági csere

  • 2012. szeptember 01.
  • Pauló Gergő

Szeretsz barkácsolni, kézműveskedni? Próbáltad már ezt újrahasznált alapanyagokból, hulladékból? Eszedbe jutott, hogy ez akár egy kisebb vállalkozás alapjait is jelentheti? Szívesen tanulnál új technikákat, mindezt egy nemzetközi közegben, sok más ország fiataljai társaságában, nagyon jó hangulatban? Képzeld, ehhez nem kell messzire utaznod, sőt az Unió a költségeid nagy részét is téríti, ha jelentkezel az alábbi programra.

Az "EcoBusiness" ifjúsági cserén 24 fiatal vesz részt Magyarországról, Portugáliából és Romániából. A program célja a vállalkozói kedv növelése és a fiatalok aktivizálása hulladékmegelőzés témában. Olyan izgalmas témákba kóstolhattok bele, mint az újrahasznosított termékek piaca, egy PET-palack életciklusa, illetve helyszíni terepmunkára és egy közös üzleti terv készítésére is lesz alkalmatok!
 
A cserét megelőzően a csoportvezető és egy résztvevő előzetes látogatáson/megbeszélésen vesz részt a helyszínen, melynek teljes költségét fedezik a szervezők.

Helyszín: Iasi, Románia

Az ificsere időpontja: 2012. november 1-9.

Az előzetes látogatás időpontja: 2012. október 5-7.

Férőhelyek: 7 résztvevő (18-25 éves) + 1 csoportvezető (18-35 éves)

Költségek: mint minden ifjúsági csere programnál, a résztvevőknek itt is az utazási költség 30%-át kell állniuk, a szállást-ellátást-programokat a szervezők finanszírozzák.

Bővebben: http://messzelato.hu/hu/node/824