Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Döntéseid nagy hatással vannak a Földre!- Generation Awake játékos, interaktív honlapja

  • 2014. február 12.
  • Ressinka Agnes

A Generation Awake  kampánya a nagyközönségnek szól, azt mutatja be, hogy mit tehetünk a mindennapokban a hulladék mennyiségének csökkentése, illetve a víz, az energia, a fa, a fémek és hasonló természeti erőforrások bölcsebb felhasználása érdekében.

Teljes életet akarsz élni a természettel összhangban? Akkor a Generation Awake neked való! A lényeg az, hogy végiggondoljuk fogyasztói választásainkat és azoknak a Föld természetes erőforrásaira gyakorolt következményeit. A Generation Awake tagjaként tisztában leszel azzal, hogy döntéseid nem csak saját magadra, de az egész Földre is hatással vannak.

Hogyan? Az élet döntések sorozata. Ha olyan okos döntéseket hozunk nap mint nap, amelyek tekintettel vannak környezetünkre, az óriási hatással van nem csak a te, de családod és barátaid életére is. Először is pénzt takaríthatsz meg, és javíthatod az életminőséged, ezenkívül pedig a gazdaságnak is jót teszel. Sőt, az okos fogyasztói döntések nem csupán neked, hanem az eljövendő generációk számára is fenntarthatóbbá teszik a városodat, az országodat, Európát és az egész Földet is.

Együttesen dolgozhatunk azon, hogy egy olyan társadalmat teremtsünk meg, amelyben megtanultunk kevesebből többet kihozni, amelyben az egyszer használatos dolgok kultúrája a múlt csökevénye, amelyben a hulladék mennyisége nullára csökkent, és amelyben minden tárgynak megvan az értéke, újra felhasználható vagy új tárggyá feldolgozható.

A „Generation Awake” egy kampány, amelyet az Európai Bizottság azzal a céllal hozott létre, hogy felhívja a figyelmet mindazokra a lépésekre, amelyeket mindennapi életében bármelyikünk megtehet a víz, az energia és egyéb természeti erőforrások kímélése és a hulladék mennyiségének csökkentése céljából. Érezd magad jól az itt töltött idő alatt, és ha tetszik, amit látsz, a hivatkozást és az üzenetet add át rokonaidnak és barátaidnak is, valamint csatlakozz hozzájuk a Facebookon is!

Köszönjük! Remek, hogy itt vagy velünk.

További információ: http://www.generationawake.eu/hu/