Ismét rendelhetők a Humusz újrapapír füzetei!

  • 2023. július 12.
  • Gyuri

Ismét megrendelhetők a Humusz Szövetség által forgalmazott iskolai füzetek, amelyek már alapanyagukban is környezetbarátak: újrahasznosított papírból és környezetbarát festékkel készültek! A füzetborítók mintája és a rajta ovasható tippek segítenek, hogy zöldebbé váljanak a hétköznapjaink, és kevesebb hulladékkal terheljük a környezetünket. Ráadásul a füzetek megvásárlásával a Humusz hulladékcsökkentő munkáját is támogatod!

A füzetekkel az iskolai környezeti nevelési munkát is segíteni szeretnénk. Ezért várjuk az intézmények, szülők, diákok jelentkezését, ha szeretnének a tanévkezdésig hozzájutni ezekhez a környezet-barátságos füzetekhez!

 

Mind a négy típus A5-ös méretű, 32 lapos, tűzött füzet. 

Típusok: 

  • Első osztályos vonalas (14-32) 
  • normál vonalas (21-32) 
  • négyzetrácsos (27-32) 
  • sima (20-32) 

  

A füzetek ára 495 Ft/db.

Iskolák, civil szervezetek számára felajánljuk, hogy minimum 100 db füzet vásárlása esetén 450 Ft/db áron biztosítjuk a füzeteket. 

A füzetek árából befolyt összeget a Humusz Szövetség fenntartására fordítjuk. Így minden egyes füzet megvásárlásával a hulladék elleni küdelemhez járuhattok hozzá!

 

A füzetek átvehetők: A Humusz Házban (1111 Budapest, Saru utca 11.) nyitvatartási időben, hétköznap 9.00-17.00 óra között, illetve (postaköltség felszámítása mellett) megrendelhetőek a [email protected] címen is.

 

További indormáció és a füzetek megrendelése tehát: [email protected] 

újrapapír füzetek

 

 A füzetborítók Kollár István grafikus alkotásai.