Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Javítóműhelyek országszerte!

  • 2013. február 22.
  • Axi

A Humusz Javítóműhelyes adatbázisa profil szerint rendszerezve tartalmazza a még élő és alkotó susztereket, szabókat, műszerészeket, a még üzemelő javítóműhelyeket és szervizeket.Önkénteseinknek köszönhetően, több száz javítóműhellyel bővült az adatbázisunk!:)

A Humusz azért indította ezt a lapot, mert alapvető környezetvédelmi érdekünk, hogy a kezeink között megforduló eszközöket minél tovább használjuk, hogy mindent megjavíttassunk, amit meg lehet, hogy minél később váljanak hulladékká használati tárgyaink, eszközeink, gépeink.

Nem törődhetünk bele, hogy olcsóbb egy új eszközt megvenni, mint a régit megjavíttatni! Nem lehetünk teljesen nyugodtak, ha a hulladékká vált tárgyainkat hasznosítja valaki, mert az újrahasználat sokkal fontosabb, a hulladékmegelőzés alapvető formája.

Támogatni kell a még élő és alkotó susztereket, szabókat, műszerészeket, a még üzemelő javítóműhelyeket, szervizeket. Foglalkoztatni kell őket, hogy kevesebb legyen a szemét! Csak olyan eszközöket szabad megvenni, amelyek könnyen és jól javíthatóak, és működő szervizek biztosítják, hogy valóban meg is lesznek javítva!

Akár Te is gazdagíthatod ezt az adatbázist! Küldj be hozzánk működő szervizekről szóló adatokat!