UNICEF - Klímahős konferencia fiataloknak Budapesten

Időpont: 
vasárnap, 2022, november 20 - 09:00 - 23:59
Helyszín: 
Budapest Telekom székház

Az UNICEF küldetése a gyermekek védelme, így a világ legnagyobb gyermekjogi szervezeteként a természeti környezetet érő károkra és a fenntarthatóságra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Ezért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk a „Klímahősök” programot, amelynek elsődleges célja, hogy edukáljuk és aktivizáljuk a téma iránt érdeklődő fiatalokat, bevonjuk őket a klímaváltozássalkapcsolatos párbeszédbe, tudást és lehetőséget biztosítva nekik ahhoz, hogy kérdezhessenek és cselekedhessenek. (A programról bővebben lásd: https://unicef.hu/klimahosok/)

A Klímahős projekt részeként 2022. november 20-án az UNICEF Magyarország megrendezi az első, fiataloknak szóló, nagyszabású klímakonferenciát a budapesti Telekom székházban. A helyszínen szakértők és az e korosztály számára releváns képviselők, véleményvezérek bevonásával interaktív kerekasztal-beszélgetéseken, előadásokon, workshopokon vehetnek részt a fiatalok. így hasznos és a hétköznapokban is felhasználható információkat kapnak a klímavédelemmel és a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban. Lehetőségük lesz személyesen beszélgetni szakemberekkel, betekintést nyernek különböző vállalatok és intézmények fenntarthatósággal kapcsolatos munkájába, kihívásaiba, illetve szabadon hallathatják hangjukat és közvetlenül kérdezhetnek arról, hogy mit tesznek a jelenlegi döntéshozók a klímaváltozás hatásainak enyhítése érdekében. A konferencián való részvétel ingyenes,csak regisztrálni kell. A regisztrációs form ITT érhető el: 
 
A konferencia Facebook eseménye: https://fb.me/e/2pm5LnBXP
Itt fogunk megosztani minden, a konferenciával kapcsolatos információt. Fontos, hogy nem elég a FB eseményre visszajelezni, regisztrálni kell!
 
További információ: 
https://unicef.hu/klimahosok/