Organix Fesztivál, az öko-tudatos, kisközösségi művészeti találkozó Dombfalván

Időpont: 
csütörtök, 2022, augusztus 11 - 09:54 - vasárnap, 2022, augusztus 14 - 09:54
Helyszín: 
Dombfalva, Gödöllői-dombság

Az Organix egy különleges, családias minifesztivál, ami a közösségépítés és öko-tudatosság köré épül. A közös étkezések és gyerekbarát programok garantálják a tábori hangulatot. Az Organix egy slow fesztivál, 150 főt tud befogadni. A kisközösségek, a kreativitás és fenntarthatóság értékei mentén szerveződik. Napközben kézműves és önismereti workshopok, beszélgetések, capoeira, jóga, közös ének-zene-bona, este színház és koncertek (etnos, jazzes, rockos, a szabad ég alatt!). A fesztivál fontos célkitűzése a természetközeliség, hulladékmentes irányelveket követ és vegán konyhát vezet.

Organix Fesztivál honlap: www.organix.hu

Organix Fesztivál Official: https://www.facebook.com/organixfesztival 

Fesztivál Event: https://fb.me/e/n2gNMCRxi

Instagram: https://www.instagram.com/organixfesztival/  

organix

 

Mi az Organix? Egy olyan egyedülálló, családias hangulatú minifesztivál, ahol a közösségépítés és a baráti légkör megteremtése áll a középpontban. Egy fesztivál tábori hangulatba oltva, ahol minden nap közösen étkezünk, ahová szívesen várjuk a gyermekes családokat is. Mi hiszünk a kisközösségek összetartó erejében, ennek érdekében a létszámot a szervezőkkel együtt is max. 150 főre korlátoztuk. 

Napközben izgalmas workshopokon vehettek részt. Lesznek beszélgetések, Capoeira, közös zenélés és éneklés, jóga, makramé műhely, stb. Eközben a  gyermeksarokban a kicsikre változatos gyerekprogramok várnak. Este koncertek és színházi műsor várja a résztvevőket, név szerint a Zoord,  Zajnal, Vanmocsello, Cirkusz-KA, AmbassaDoors és ott lesz Simorág TánCirkusz színházi előadása is.

A fesztivál fontos célkitűzése még az alkotó és környezettudatos életmód népszerűsítése. Az Organix Fesztivál ZERO WASTE, azaz hulladékmentes irányelveket követ, ezért törekszünk arra, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk. A látogatók saját poharat, tányért, evőeszközt használnak. A fesztivál dekorhoz javarészt újrahasznosított, ökotudatos, vagy lebomló alapanyagokat, tárgyakat használunk fel. 

A fenntarthatóság jegyében vegán konyhát vezetünk a fesztiválon, amihez az alapanyagot igyekszünk helyi, termelői forrásból beszerezni. A napi három étkezés ára ráadásul benne van a belépő árában.

Fesztiválunk családi és közösségi élmény is egyben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy család- és gyermekbarát legyen a fesztivál. Idén több gyermekprogrammal is készülünk Nektek, hogy a legkisebbek is találjanak elfoglaltságot maguknak. 

 

Organix Fesztivál honlap: www.organix.hu

Organix Fesztivál Official: https://www.facebook.com/organixfesztival 

Fesztivál Event: https://fb.me/e/n2gNMCRxi

Instagram: https://www.instagram.com/organixfesztival/  

Bővebb információ: Orosz Márton - 06.30.977.88.64 

 

BELÉPŐK:

Minden jegy ára tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, a programokon való részvételt és a sátorhelyet.

 

Felnőtt:

Elővételes bérlet (júl.15-től): 28000 Ft

Helyszíni bérlet: 36000 Ft

 

Gyerek(6-14 év):

Elővételes bérlet (júl.15-től): 16000 Ft

Helyszíni bérlet: 22000 Ft

 

A fesztivál 6 éves kor alatt étkezéssel együtt ingyenes.

 

 

A fesztivál a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

További információ: 
Orosz Márton - [email protected], www.organix.hu
CsatolmányMéret
PDF ikon organix_2022_rovidebb_sajtoszoveg.pdf475.35 KB