Öko háztartás workshop by ReCreativity

Időpont: 
péntek, 2019, március 1 - 10:00 - vasárnap, 2019, március 3 - 18:00
Helyszín: 
Toldi Ház ( Szabadság út 4., AlsóTold, Nógrád, 3069)
Ismerkednél a zöld életmóddal, de elvesztél az internetes válaszok világában és még keresed a „hogyanokat”? A kíváncsi fürkészők jelentkezését várjuk, akik hajlandóan egy hétvégét rászánni arra, hogy megtanulják, hogyan tudnak olyan mosószert, szappant és egyebeket előállítani otthon, amivel egyszerre tudják óvni a környezetüket és egyben megőrizni a saját és családjuk egészségét.

  

Természetes alapanyagból, könnyen elkészíthető recepteket készítünk el a környezetbarát háztartás és természetes szépségápolás jegyében. A workshop célja az, hogy olyan gyakorlati tudással távozz, amit otthon, saját környezetedben is bátran kipróbálhatsz. Olyan alapanyagokkal dolgozunk, amik mindenki számára beszerezhető és elérhető. Sőt, még akár spórolhattok is! Nincs szükség előzetes tudásra, mindenkinek mindent megmutatunk.

 

Mit készítünk a workshop alatt?


Háztartás workshop

  • Mosószer és öblítő

Bevásárlás worshop

  • Táska, vagy szütyő varrással és szitázással

Szépségápolás/Higiénia workshop

  • Dezodor, szappan és fogkrém

 

Maga a szállás Budapestről egy órás autóútra található. Az alsótoldi Toldi Ház egyben egy társadalmi vállalkozás is, ami helyieket foglalkoztat és a bevételt helyi jó célokra fordítja. Azzal, hogy itt szállunk meg, mi is támogatjuk a helyi vállalkozásokat. Weboldal: http://toldihaz.hu/

 

A programra a [email protected] küldött e-maillel tudsz jelentkezni. A jelentkezés a workshop díjának átutalásával válik véglegessé.

 

A workshop időpontja: 2019. március 1-3.
A workshop ára és bővebb információ: http://recreativity.net/partnereink/nyilt-kepzesek/

 

AJÁNDÉKOZZ FENNTARTHATÓSÁGOT! A workshop karácsonyi ajándéknak is kitűnő, hiszen amellett, hogy élményben sem utolsó, barátnőknek és csapatoknak jó kis csapatépítő: “Hozd el a szomszédot is” kezvezmény: 2 fő= -10%, 3fő= -15%, 4fő= -20%

 

További információ: 
Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/536391630178195/ Weboldal: https://bit.ly/2EeYGFi