Kesztyűgyári csere-bere börze

Időpont: 
péntek, 2010, május 28 - 15:30 - 18:00
Helyszín: 
Bp., Kesztyűgyár Közösségi Ház
A Zöld Fiatalok Egyesület, a Nap Klub Alapítvány és a Kesztűgyár Közösségi Ház minden hónap utolsó péntekén csere-bere piacot szervez.

 

Minden olyan tárgyat, például ruhát, játékot, kakukkos órát, kispárnát, lavórt, virágcserepet és egyebet várunk, ami még szép és jó, használható, csak éppen feleslegessé vált a háztartásodban, nincsen rá szükséged, csak a helyet foglalja. Most új gazdára lelhet, így nem a kukában végzi. Helyette pedig hazavihetsz tárgyakat amiknek hasznát látod! 

Játékszabály: A behozott tárgyakat önkénteseink gyűjtik az asztaloknál, amikért kuponokat osztanak. A kuponokat lehet utána értékes, hasznos kincsekre cserélni. Nem fogadunk el sérült, nem használható tárgyakat, piszkos vagy szakadt ruhákat!

Időpontok: minden hónap utolsó péntekén, 15.30 - 18.00.
(2010. március 26., április 30., május 28.)

Helyszín: Kesztyűgyár Közösségi Ház, 1081 Budapest, Mátyás tér 15.Új program!!! 
Retextil műhely, a piaccal egy időben!

A Cserebere piaccal egy időben, a Retextil Alapítvány munkatársai megmutatják, hogyan lehet használt textíliából párnákat, lámpaernyőket és egyéb textiliákat készíteni. "Nyitott műhelyben elsajátítható a technológia: hogyan dolgozhatjuk fel családunk, barátaink levetett ruháit. A Retextil technika a hagyományos technikák Retextil szálra való alkalmazása. Fonással, szövéssel, hurkolással csomózással jön létre."

További információ:
Gazdik Ágnes [email protected]; [email protected]
Tel: 30/346 5852
http://oko-piac-ter.freeblog.