Életrevalók kiállítás

Időpont: 
péntek, 2019, március 1 - 17:00 - 19:00
Helyszín: 
Ne pazarolj, Fő utca 79., Budapest, Hungary, 1027

Az Életrevalók festőcsoport szeretettel vár mindenkit következő kiállításukon, aminek a témája a környezetvédelem!!!

 

 

 

 

A környezetszennyezéssel és az abból származó, vagy azt okozó társadalmi problémákkal már mindketten régóta foglalkozunk.  

Ezeket a festményeket szeretnénk bemutatni ezen a kiállításon.

 

Életrevalók festőcsoport: 

 

2016. nyarán, egy érettségi utáni vidám sörözés alatt fogant meg bennünk az ötlet, hogy megalapítsuk ezt a művészeti csoportot azzal a céllal, hogy támogassuk egymást a művészet rögös útján. Mindezt közös kiállításokkal, közös munkával, alkotással (és a vevőkörünk megosztásával)  valósítjuk meg és nem csak szakmailag támogatjuk egymást, hanem az élet sok más területén is.   Művészetünkben feltűnnek a klasszikus témák, mint a portré, a tájkép, a csendélet, az életképek, mindezeket azonban ársadalomkritikával és néhol absztrakt ábrázolással is fűszerezzük.

Bár stílusunkban eltérő utakat járunk, annak változatos, formálódó jegyeit az "Életrevalók" jegyében a koloritás fogja össze. Felfogásunkban azonban megegyezünk, és úgy gondoljuk, hogy együtt bármiből ki tudjuk hozni a legjobbat. Nyitottak vagyunk minden festészeti irányzatra, ha az meg tud győzni minket annak szellemi tartalmáról és esztétikai értékeiről. Úgy érezzük, hogy a mai társadalmi káoszban egy művésznek nem csak a legbelső, tiszta énjére kell támaszkodnia, hanem más művészekre is. Fontos nekünk a régi értékek megtartása, mint a család, a barátság, a munka, a szakmai igazság, szemben a mai trenddel.

További információ: 
https://www.facebook.com/events/2373416032669080/?active_tab=about