Orsi blogja

„Filléres” ötletek a vakáció idejére

  • 2014. augusztus 01. 02:00
  • Orsi
Nyári gyerekjátékok földön, vízen, levegőben…

A nyári szünet az egyik legjobb dolog, ami egy gyerekkel történhet; s biztos vagyok benne, hogy a valódi bennfentesek ennek jegyében azt is pontosan számon tartják, hány hét, hány nap, hány óra és hány másodperc is összesen a nyári vakációóó… Nem csoda, hiszen annak minden egyes napját jókora várakozás előzte meg!
Read more about „Filléres” ötletek a vakáció idejére

Balkonszépészet, terasz rendezés újrahasználattal

  • 2014. május 01. 02:00
  • Orsi
Balkon-szépítő redesign ötletek, csokorba rendezve

Legtöbbünknek kell egy hely, ami harmóniát ad, ami üdeségével elüt a városi aszfalttengertől, ami kertészkedésre csábít, kiülésre sarkall, képes oldani a „bezártság érzetünket”, s kifejezetten jót tesz a közérzetünknek. Egy kis zöld sarok, ami arra emlékeztet, hogy a zsúfolt, sokszor kopár és erősen igénybevett városi közegben sem kell teljesen lemondanunk a természettel való mindennapi kapcsolatról, a zöldközelségről. Jó, ha van egy olyan tér, ami a lakás méretét megtoldja, lehetőségeit, funkcióját, hangulatát megemeli; ahol élet, növekedés és szépség van. Read more about Balkonszépészet, terasz rendezés újrahasználattal

Szezonváltás pólóigazítással

  • 2014. április 01. 02:00
  • Orsi
Könnyű, tavaszi re-pólók és megújított holmik, varrás nélkül

Mindenféle számítás szerint beköszöntött a tavasz, sőt, már a nyári időszámításban is benne járunk. Női szemmel itt az ideje a gardróbok felfrissítésének (átstrukturálásának:-) is. Szinte biztos, hogy a tavaly elrakott holmik között akadnak kevésbé kedvelt, megunt vagy alig használt darabok is, melyeknél felmerül a kérdés: menjenek vagy maradjanak?!
Read more about Szezonváltás pólóigazítással