Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erdei iskola a Balatonnál barangolóknak

  • 2012. március 14.
  • T.Zsuzsa
Szerző: 
T.Zsuzsa
A festői szépségű Balaton-felvidéki táj kellemes környezetet biztosít, és remek lehetőséget ad egy kis természetjárásra. A környék gazdag történelmi műemlékekben, néprajzi látnivalókban és múzeumokban, melyek érdekes és tartalmas programokat ígérnek.

Pálkövei Erdei Iskolába szívesen fogadnak a Balaton természeti és történelmi értékeit felfedezni vágyó, belföldi és határon túli magyar diákcsoportokat. A kirándulás, erdei iskola program, hétvégi tábor kiváló lehetőséget biztosít a régió környezeti és természeti értékeinek megismerésére. Aki pedig a balatoni őshüllő iránt is érdeklődik látogassa meg a weboldalunkat:http://www.balatonierdeiiskolak.hu/palkove-erdei-iskola.php

Pálköve Ifjúsági Szállás - a Balaton rejtett kincse. 5 nap/ 4 éj teljes ellátással, 6-7 ágyas szobában: 10.500.-Ft/fő-től. Kedvezmények: minden 21. fő számára a szállás és az étkezés ingyenes, 100 fő feletti diákcsoport esetén minden 16. fő ingyenes és a csoportvezető, valamint kísérője számára 3 napos Ausztria-i/Mariazell-i hétvégét biztosítunk.

További részletek, kirándulás, erdei iskola, nyári tábor ajánlatok a http://www.balatonierdeiiskolak.hu/ weboldalon találhatók.