Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Zöld Kalandozások második alkalma: Konyhai ZÖLDségek

  • 2016. október 05.
  • noemik
Zöld Kalandozások programsorozatunk október 5-től, 6 héten át, szerda esténként ismét várja a zöldülni vágyó hallgatóságot. Második előadónk Sinkó Bori, aki segít környezetbarátabbá alakítani otthoni konyhánkat.

Konyhai ZÖLDségek

Ismerjük meg, hogy hogyan lehet környezetbarát módon berendezni konyhánkat!

Konyhánk felépítése folyamán mire figyeljünk: milyen gépeket és milyen elrendezésben helyezzünk el háztartásunkban?

Milyen alapanyagot, honnan szerezzünk be, hogy ezzel a legkisebb ökológiai lábnyomunk legyen?

Konyhánk rendbentartására mik a legkörnyezetbarátabb trükkök, eljárások?

Ha nem otthon ennénk: éttermek listája, melyek zöld szemlélettel rendelkeznek. A Hokedli kapcsán egy nagykonyha rövid bemutatása, amely környezetbarát módon üzemel.

 

 

Sinkó Bori 2010-től a Kétker-Étkem kerékpáros ételfutárcég, majd 2014 őszétől a Hokedli étterem ügyvezetője és konyhafőnöke. Pro Bono és NESsT társadalmi vállalkozás különdíjas.

 

Az előadás dátuma: 2016. október 12.

Kezdési időpont: 18:00

Helyszín: Humusz Szövetség, 1111 Bp., Saru u. 11.

Támogatói hozzájárulás: 900 Ft/alkalom, amellyel a Humusz Szövetség munkáját támogatod.

Bérlet: 5.000 Ft, ami tartalmazz egy szemléletformáló Humuszos vászonszatyrot is.

Pártoló tagjaink számára a belépés ingyenes. Csatlakozásról további infók: http://humusz.hu/partolo_tagsag_maganszemelyeknek