A Zöld Kalandozások második alkalma: Konyhai ZÖLDségek
Konyhai ZÖLDségek
Ismerjük meg, hogy hogyan lehet környezetbarát módon berendezni konyhánkat!
Konyhánk felépítése folyamán mire figyeljünk: milyen gépeket és milyen elrendezésben helyezzünk el háztartásunkban?
Milyen alapanyagot, honnan szerezzünk be, hogy ezzel a legkisebb ökológiai lábnyomunk legyen?
Konyhánk rendbentartására mik a legkörnyezetbarátabb trükkök, eljárások?
Ha nem otthon ennénk: éttermek listája, melyek zöld szemlélettel rendelkeznek. A Hokedli kapcsán egy nagykonyha rövid bemutatása, amely környezetbarát módon üzemel.
Sinkó Bori 2010-től a Kétker-Étkem kerékpáros ételfutárcég, majd 2014 őszétől a Hokedli étterem ügyvezetője és konyhafőnöke. Pro Bono és NESsT társadalmi vállalkozás különdíjas.
Az előadás dátuma: 2016. október 12.
Kezdési időpont: 18:00
Helyszín: Humusz Szövetség, 1111 Bp., Saru u. 11.
Támogatói hozzájárulás: 900 Ft/alkalom, amellyel a Humusz Szövetség munkáját támogatod.
Bérlet: 5.000 Ft, ami tartalmazz egy szemléletformáló Humuszos vászonszatyrot is.
Pártoló tagjaink számára a belépés ingyenes. Csatlakozásról további infók: http://humusz.hu/partolo_tagsag_maganszemelyeknek