Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 18 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Weboldal a szelektív hulladékgyűjtésért

  • 2006. április 26.
  • humusz
Teljesen megújította internetes megjelenését a hulladékgyûjtéssel foglalkozó ÖKO-Pannon Kht.

Szelektív hulladékgyűjtéssel foglalkozó új weboldalt (szubjektív: igen tetszetőset – a szerk.) indított az ÖKO-Pannon Kht., amelyen mind a lakosság, a csomagoló és töltő vállalatok, valamint a hulladékkezelők számára információkat nyújtanak az őket érintő kérdésekben. A lakosok egy praktikus szelektív hulladékgyűjtési útmutató segítségével választ kaphatnak a hulladékok szelektálásával kapcsolatos gyakorlati kérdéseikre, a környezeti neveléssel foglalkozó pedagógusok pedig letölthetik az ÖKO-Pannon Kht. szelektív hulladékgyűjtési oktatóanyagait.

A kht. korábbi internetes oldalán megjelentetett információk, a szelektív hulladékgyűjtési rendszer országos szintű működésének kezdete, 2003 óta rendkívül sokrétűvé váltak, miközben az ÖKO-Pannon Kht.-val együttműködők köre jelentősen bővült. A kht. csomagolás-kibocsátó partnereinek száma ma már közelíti a kétezret. Az ÖKO-Pannon Kht.-val szerződött 49 régió több mint ötszáz településének lakói és pedagógusai is egyre gyakrabban keresik fel szelektív hulladékgyűjtési tanácsokért és tananyagokért a kht. internetes oldalát.

„Új internetes oldalunk létrehozásával célunk az volt, hogy integrált módon, egy weboldalon belül, de mégis egyénre szabott szakmai és érdeklődési körnek megfelelő információval lássuk el mindazokat, akik kibocsátói vagy gyűjtői oldalról érintettek a szelektív hulladékgyűjtési rendszer sikeres működésében” – mondta Viszkei György, az ÖKO-Pannon Kht. ügyvezető igazgatója.

forrás: it.news