Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 4 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra lehet jelentkezni a PwC pro-bono mentoring programjára

  • 2020. január 21.
  • PKata

Ismét elindította Civil Mentoring Programját a Pricewaterhouse Coopers, amire február 14-ig várják a jelentkezéseket.

 

Szeretnétek újragondolni a folyamataitokat? Mire van szüksége egy civil szervezetnek a hatásos bemutatkozáshoz vagy vállalati kapcsolatok kiépítéséhez? Hogyan készül egy üzleti terv? 2017-ben indult el mentoring programunk nonprofit szervezetek számára, amely során változatos tematikájú képzéssorozat, illetve PwC-s mentorok segítik a szervezetek fejlődését.

Negyedik alkalommal indítja el a PwC Magyarország pro bono csapata mentoring programját nonprofit szervezetek számára. Az öt modulból álló képzési szakasz fejlődési és kapcsolatépítési lehetőséget is biztosít a résztvevőknek. A civil szféra képviselői a PwC szakértőitől tanulhatnak – az előadók az adott területek (például üzleti tervezés, kommunikáció, vállalati kapcsolatok kialakítása) gyakorló szakemberei. A program végén a zsűri által kiválasztott szervezetek egy fél éves mentoring programban is részt vesznek, amely alatt a PwC munkatársai kísérik a szervezetek mindennapjait és hasznos tanácsokkal segítenek a megfelelő irányok megtalálásában. 

 

A programra február 14-ig lehet pályázni. Jelentkezés:  http://bit.ly/2tiVPYI    

 

További információ található a társaság Facebook oldalán  https://www.facebook.com/PwC.Hungary/photos/a.253877441413340/1724117697722633/  

vagy a weboldalukon is megtalálható minden részlet:  https://www.pwc.com/hu/hu/rolunk/cr/civil_mentoring.html  

 

Jelentekketek!