Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

MIÉRT LESZ JÓ GYEREKNEK LENNI 2020-ban? - pályázat

  • 2010. március 17.
  • beus

A Gyermekmédia Egyesület és a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Hivatalával közösen fotó- és rajzpályázatot hirdet MIÉRT LESZ JÓ GYEREKNEK LENNI 2020-ban? címmel. Pályázni CSAK 3-6 fős, CSOPORTOS MUNKÁKKAL LEHET! Korosztály: 6-14 évesek.

 

A pályázati munkák lehetőleg rajz, festmény és fotó vegyes technikával készülhetnek. A/3-as méretű munkákat várunk. Kérjük, hogy az együtt dolgozó csoportok mellékeljék munkájukhoz egy darab A/4-es lapon a címet, a néhány soros magyarázó leírást, valamint az alkotócsapat fantázianevét, iskolájának adatait, tagjainak nevét, életkorát, telefonos és e-mail elérhetőségét, amennyiben volt, felkészítő tanár, pedagógus nevét és elérhetőségét is.

Értékeljük az egyedi ötleteket, az érdekes technikai megoldások bemutatását, a családok jövőbeli szerepének megjelenítését, a környezetvédelem, a természet és a jövőbeli lakókörnyezet fantáziadús ábrázolását.

Beküldési határidő: 2010. május 12.
Beküldési cím:
Jövő Nemzedékek Országgyűlési Bizottság Irodája,
Stratégiai és Tudományos Főosztály 1051 BUDAPEST, NÁDOR u. 22.

További részletek felől felvilágosítást ad: Alpár Vera 30/6837289

A legjobb munkák készítői értékes nyereményeket kapnak a 2010. május 30-i gyermeknapi ünnepség díjátadó gáláján, valamint bekerülnek a legtehetségesebb Gyermekmédia különdíjasok csapatába.