Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fák a környezetünkben - fotópályázat

  • 2010. március 16.
  • beus

A FÁK ÉS MI ALAPÍTVÁNY fotópályázatot hirdet FÁK A KÖRNYEZETÜNKBEN címmel. A pályázat célja: A fák szépségét, hasznosságát, nélkülözhetetlenségét kiemelni a fotó-művészet segítségével. Továbbá környezetünket ismertebbé, vonzóbbá tenni, a fotókon keresztül.

 

A kiállítás megnyitójára 2010. április 13-án, 15 óra kerül sor Budapesten az AKÁCOS UDVARBAN (Budapest VII., Akácfa u. 61.)
 

Beküldési határidő: 2010. április. 6.

A pályázat díjmentes! A kiállítandó képnek tartalmazni kell, fát vagy fákat. A képeket bármilyen nagyságban, egy kiállításra alkalmas merevlemezre felkasírozva fogadunk el: pályázónként 1-3 db-ot.

A képekhez csatolandó: a beküldő neve, elérhetősége, a fotó készítési helye, s ha mód van rá, a fotózott témához pár szó, vagy ismertetés.
A beküldött képnek "saját alkotásnak" kell lennie. Az Alapítvány a beküldött képekkel szabadon rendelkezik.

A pályázat céljára legjobban fókuszáló 6 pályázó egy-egy facsemete díjazásban részesül, amelyet a pályázati levélcím helyén, értesítés után, átvehet.

A kasírozott fotókat az alábbi levélcímre várják: FÁK ÉS MI ALAPÍTVÁNY ELTE partner 2131 Göd, Jávorka Sándor utca 14. E-mail: [email protected]  telefon: 30/940-7457