Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arany Hangya Díj 2010 egyetemi hallgatóknak

  • 2010. április 15.
  • beus

A Tanzer Consulting Kft. a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) fővédnökségével 2010-ben is meghirdeti az Arany Hangya Díjat© melynek célja a környezetvédelmi kiválóság elismerésére a hulladékgazdálkodás területén a környezetvédelmi képzést nyújtó felsőoktatási intézmények diákjai számára. A meghirdetett díjjal a komplex hulladékgazdálkodási problémamegoldást (jogszabályi, környezetvédelmi, társadalmi, gazdaságossági elemzést) alkalmazó szakmai munkák leadását kívánják ösztönözni.

 

A díj 2009-ben került először meghirdetésre és a beérkezett magas színvonalú dolgozatok bizonyították egy hasonló elismerés létének időszerűségét, fontosságát.

Az Arany Hangya Díj© lehetőséget ad a nappali tagozatos, egyetemi és főiskolai tanulmányait folytató diákoknak a hulladékgazdálkodás területéhez kapcsolódó TDK munkájuk, szakdolgozatuk elismerésére, az innovatív hulladékgazdálkodási megoldások támogatására.

A beérkező pályázatokat független szakértői bizottság értékeli.

Téma: „Innovatív megoldások a hulladékgazdálkodás területén”

Leadható pályaművek: szakdolgozatok,TDK munkák.

Terjedelem: Diplomamunka esetén: 30-40 oldal + melléklet;
TDK dolgozat esetén: 12-15 oldal + melléklet

Díjazás: 100.000,- Ft

Részletes információ: www.aranyhangya.hu

Leadási határidő: 2010. június 30.

A pályamunkákat elektronikusan és nyomtatott példányban is kérik leadni. A pályázat leadását követően - 2010. augusztus-szeptember hónapban a pályázónak bizottsági meghallgatáson kell „megvédenie” szakmai munkáját.