Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 17 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kukatündér - most akciós áron

  • 2007. június 06.
  • humusz

kukatunder_120A Kukatündér olyan társasjáték, amely segítségével az óvodás - kisiskolás korosztály játszva ismerkedhet meg a szelektív hulladékgyûjtéssel. A Jövõ Nemzedékért Alapítvány elérte a társasjáték forgalmazójánál, hogy most, egy gyereknapi akció keretében jelentõs árkedvezménnyel juthasson el ez a játék a lehetõ legtöbb gyermekhez.



Szelektív hulladékgyűjtést bemutató logikai, készségfejlesztő játék 3-9 éves gyermekeknek

Ezzel a játékkal a gyerekek megtanulhatják megkülönböztetni a különféle anyagfajtákat, és azt, hogy hogyan kell a szelektív hulladékgyujtést helyesen elvégezni.

Három játéktípust lehet játszani a Kukatündérrel (csoportosítás, memóriajáték, mátrix), nyolc különböző játékszabály szerint. A változatos játékszabályok lehetové teszik, hogy a különbözo korú gyerekek egyformán szórakoztatónak, érdekesnek találják. Minden korosztály megtalálja benne a neki való feladatot.

A variációk gazdagságának köszönhetően a gyerekek nem unják meg idő előtt a játékot, ezért a benne foglalt ismeretanyagnak és viselkedésmintának van ideje rögzülni. A játékstruktúrák illeszkednek a különböző korcsoportok fejlettségi szintjéhez.

A játék alapanyagainak kiválasztásánál messzemenoen figyelembe vettük a környezetvédelmi és az egészségügyi szempontokat: a felhasznált műanyag és karton tartós, és mentes minden egészségre káros anyagtól; az információs füzet újrapapírból készült.


Az akció keretében most az eredeti 9990 Ft-os ár helyett
1-7 db vásárlása esetén 7990 Ft/db áron (okleveles támogató)
8-31 db vásárlása esetén 7990 Ft/db áron (Bronz Kuka-díj)
32-55 db vásárlása esetén 6390 Ft/db áron (Ezüst Kuka-díj)
56- db vásárlása esetén 5990 Ft/db áron (AranyKuka-díj) juthat a termékhez.

További információ: www.commitment.hu