Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magnet KAP program

  • 2013. május 22.
  • Andi

A Magnet bank ügyfeleinek 2010 óta minden évben lehetőségük nyílik arra, hogy a Közösségi Adományozási Program keretében rendelkezzenek a banki profit 10%-áról. Idén a Humusz szövetség is támogatható civil szervezetek között van!
Az itt összegyűlt forintokból önkénteseinknek szeretnék kirándulásokat, képzéseket, találkozókat szervezni! Ha te is Magnetnél intézed pénzügyeidet támogass minket ITT!

A Magnet bank 2010-ben indul közösségi adományozási programjában idén már a Humusz is támogatható!

A Közösségi Adományozási Programban közhasznú civil szervezetek vehetnek részt. A program pályázati kiírással kezdődik. A pályázó szervezetek pályázatukban megnevezik a pontos projekt célt, melyre a támogatást kérik. A pályázatokat egy külön erre a célra felállított bizottság értékeli. A jó hír, hogy idén a Humusz is bekerült a támogatható szervezet közé! Az itt összegyűlt pénzből az önkéntes programunkat szeretnénk fejleszteni, képzéseket, kirándulásokat, találkozókat szervezni a minket már oly sok éve segítő aktivistáinknak.  Ha Te is Magnetnél vezeted a  számlád, támogass minket az alábbi linken!

www.magnetbank.hu

Köszönettel,
A Humusz csapata!