Csatlakozzunk a Globális Nevelés Hete témahéthez

  • 2023. szeptember 15.
  • Peti

Idén is megrendezésre kerül a Globális Nevelés Hete témahét, melynek keretében immár a világ több mint 40 országában szerveznek civil szervezetek, oktatók, iskolák és egyéb intézmények társadalmi kihívásokkal, környezeti problémákkal és a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos informatív és figyelemfelkeltő programokat. A témahét és az ahhoz való csatlakozás iránt érdeklődők számára online tájékoztató alkalmat szervez a HAND Szövetség 2023. október 11-én.

A témahét hazai koordinálásás évek óta végzi a HAND Szövetség. Szeretnék, ha idén minél több emberhez eljutna a híre, és minél több érdeklődő és érintett csatlakozna a kezdeményezéshez, válna a Globális Nevelés Hete hálózat tagjává.


Csatlakozz Te is a kezdeményezéshez!

  •           hozzuk közelebb a globális nevelés szellemiségét és megközelítését minden érdeklődőhöz
  •           világítsunk rá fontos témákra, globális folyamatokra és az azokból fakadó kihívásokra, amelyek mindannyiunkat érintenek


 

Mikor lesz a témahét?

2023. november 13-19. között (Online & Live)


Az idei hét mottója: "Béke a bolygóért - A béke bolygója"


Idén két témára fókuszálunk: a béke, és a   bolygó; azonban bármi olyan egyéb témával is lehet dolgozni, amely valamilyen módon hozzájárul a Fenntartható fejlődési célok eléréséhez (Agenda 30), vagy a globális felelősségvállalásra nevelés szerepére, jelentőségére hívja fel a figyelmet.


A témahét és az ahhoz való csatlakozás iránt érdeklődők számára online tájékoztató alkalmat szerveznek, aminek időpontja 2023. október 11., 15:00-17:00


Mire lehet számítani az online tájékoztatón?

● bemutatjuk a Globális Nevelés Hete programot

● megosztjuk a korábbi évek tapasztalatait, élményeit, és eredményeit,

● tájékoztatunk a csatlakozási lehetőségekről

● közösen ötletelünk az idei témahét során megvalósítható akciókról, eseményekről


Hogyan tudsz segíteni az esemény hirdetésében, érdeklődők bevonásában?

a csatolt meghívó levél segítségével hívjátok meg szakmai partnereiteket a tájékoztató alkalomra (közvetlen levélben, levelező listákon, hírlevélben, stb.)

kövessétek és osszátok meg saját social media felületeiteken a HAND Globális Nevelés Hete facebook oldalán közzétett tartalmakat, felhívásokat


A tájékoztatóra regisztrálni itt lehet október 4-ig: https://forms.gle/kKNHynAGNzVZgqny6



Fontos: ha nem tud valaki részt venni a tájékoztató alkalmon, de szívesen hallana bővebben a programról és/vagy csatlakozna hozzá, akkor is töltse ki a regisztrációs lapot.