Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 1 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Céges rendezvények környezettudatosan

  • 2023. április 17.
  • Peti
Hirdetés

Egyre több vállalat készít éves fenntarthatósági jelentést és igyekszik az ESG céloknak megfelelően működni. A fenntarthatóság és környezettudatosság, azonban nem csupán a mindennapokban, de a céges események során is egyre markánsabb szerepet kap. Az idén 18 éves Katica Tanya a környezettudatosságot tűzte ki zászlajára, így aki itt tartja céges rendezvényét biztos lehet benne, kisebb lesz a rendezvény ökolábnyoma, mintha az irodában maradtak volna a kollégák, vagy máshova mentek volna. 

 

Csodálatos környezetben, a Zselic szívében található a patcai Katica Tanya. Az immár 13 hektáros élményközpont nem csupán a családos vendégeknek kiváló választás, hiszen több, mint 100 féle környezettudatos kül-, és beltéri attrakcióval, csapatépítő programcsomagokkal, teljes ellátással várják a céges rendezvényhelyszín iránt érdeklődőket. A pár fős csapatépítőtől kezdve, akár 1000 fős családi napra is kiváló választás a Katica Tanya. Legyen szó a már megalkotott csapatépítő programokról vagy teljesen egyedi rendezvény megvalósításáról. Rugalmasan, az igényeknek megfelelően személyre szabják  a vállalati eseményeket, így mindenki megtalálja a számítását. 

csúszda

 

Különálló multifunkciós rendezvénypajta

Egy éve került átadásra a 600 négyzetméteres rendezvénypajta, amely ideális választás nagy létszámú események lebonyolítására. A pajta multifunkciós, az Élményközponttól teljesen elkülönül, így a Tanya vendégei és a rendezvény résztvevői nem zavarják egymást. Ugyanakkor igény szerint könnyen össze is nyitható a tóparti résszel, így egyszerűen átjárhatóvá válik az Élményközponttal. 

 

Szállás akár helyben

A Katica Tanya többféle szálláshellyel rendelkezik, emellett a környékben számos szállásadó partner is található. Így a csapatépítő szervezők saját döntése, hogy helyben szeretnének megszállni vagy a környező partnerek valamelyikénél, hiszen a programot ez nem befolyásolja. A Tanya 2 téliesített, egyenként 8 szobás turistaházzal rendelkezik. Emellett tavasztól őszig összesen 6 családi apartmanban, 14 további szoba áll a vendégek rendelkezésére.

katicatanya nyuszi

 

Elektromos versenygokart a száguldás szerelmeseinek

Az ország egyetlen megújuló energiával működtetett elektromos gokart pályája található a Katica Tanyán. A 420 méteres pályán mérik a köridőket, így akár kihirdethető a vállalat leggyorsabban száguldó kollégája is. Az elektromos gokart előnye, hogy nincs károsanyag kibocsátás, szinte zajtalan, miközben sokkal jobban tud gyorsulni, mint a hagyományos gokart. Természetesen a biztonság az első, így egy oktatást követően, bukósisakban kezdhetik meg a versenyt a résztvevők. A kétüléses gokartok pedig a kicsit félénkebbek számára is garantálják a száguldás élményét, az anyósülésen. Akár a csapatmunka és bizalom egy új módját is megtapasztalhatják a kollégák a kétüléses gokartokban, hiszen míg az egyik szereplő a kezében tartja az irányítást azzal, hogy kormányoz, a másik egyéni megítélése szerint gyorsíthatja vagy lassíthatja a tempót a gázpedál nyomásával.  

 

Profi csapatépítés

Hitvallásuk szerint a természetben eltöltött idő másként nem pótolható élményt jelent mindenkinek. A kétkezi munka, a kézműves tevékenységek, az ügyességi feladatok, egy működő gazdaság mindennapjainak megismerése, valamint ezen élmények közös átélése számtalan lehetőséget ad önismeret növelésére, csapatszellem fejlesztésére, kommunikáció javítására, valamint munkatársi kapcsolatok építésére. A Katica Tanya egyik alapító-tulajdonosa Handó Eszter HR-tanácsadó, mentor-coach és tréner szerepkörben is tevékenykedik. Több tízéves tapasztalattal a háta mögött személyesen is vállalja csapatépítő programok megalkotását és lebonyolítását. 

A Katica Tanya saját élmény alapú csapatépítési lehetőségeket kínál a kis létszámú eseményektől egészen a nagyrendezvényekig. Saját konyhával, frissen készített a'la carte étlappal, saját és környékbeli szálláslehetőségekkel, hamisíthatatlan csöndes, vidéki környezetben várják a kikapcsolódni vágyó vállalati csapatokat.

 

forrás: Zöldunio

Hirdetés (x)