Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 3 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

#azaszeméthulladék - Csatlakozz a kihíváshoz!

  • 2020. november 20.
  • Peti

Amíg a világ épp a "Black Friday" őrületre készül, mutassunk ellenpéldát és csökkentsük a hulladékos lábnyomunkat. A Corvinus Egyetem egyik diákcsapata, a Zero Heroes felkeresett minket, hogy segítsünk a kampány terjesztésében. Kapcsolódjatok be ti is! Öt nap, öt kihívás érkezik, a megvalósításra november 20-27 között van lehetőség. 

A Zero waste mozgalmat egyre nagyobb érdeklődés övezi világszerte, és évről évre egyre több ember és szervezet áll az emberiség egészét érintő ügy mellé.

Rengeteg oka lehet annak, hogy miért vált valaki zero waste vagy hulladékcsökkentéssel járó életmódra. Vannak olyanok, akik szeretnék, ha a természet meg tudná őrizni az értékeit az utódaik számára, mások a közösségi élmények miatt vágnak bele, de vannak olyanok is, akik pusztán csak szeretnének jót tenni például a helyi vállalkozásokkal. Mindenkinek más a motivációja, de a cél közös! 

Ha téged is érdekel, hogyan tudnád csökkenteni a napi szemétmennyiségedet, ha motivációt keresel az életmódváltásra, vagy ha csak szeretnél többet megtudni a zero waste lehetőségekről, akkor tarts velünk a november 20-án induló #azaszemethulladek kihívásunkban. A célunk az, hogy új ötleteket és tapasztalatokat ismertessünk meg a témával kapcsolatban, és közben támogassuk egymást, különösen ezekben a nehéz időkben.

A hét folyamán 5 napon keresztül hozunk majd el nektek különböző kihívásokat, amiket november 27-ig tudtok teljesíteni. Ha megcsináltátok az adott napi feladatot, akkor osszátok meg Facebookon, és használjátok mellé a #-eket is, hogy mi is láthassuk. Hívjátok ki a barátaitokat, rokonaitokat, és csináljátok együtt! Ráadásul 3 szerencsés teljesítő Humuszos ajándékcsomagban is részesül, amelyek tartalma egyelőre maradjon meglepetés! 

Sok szerencsét mindenkinek, Zero waste-re fel!

#zerowaste #nullahulladek #humusz #humuszszovetseg #azaszemethulladek