Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év legaktívabb önkéntesei 2014-ben

  • 2014. december 18.
  • Andi
Szerző: 
Andi

karácsonyfa parafadugókbólSzervezetünknél jelenleg 145 regisztrált önkéntes dolgozik, számuk napról-napra nő. Aktivistáink tevékenységi köre rendkívül szerteágazó, a napi adminisztrációtól a kerti munkát kedvelőkig mindenki talál magának elfoglaltságot. Rengeteg segítséget kapunk, de akad néhány ember, akik szinte napi rendszerességgel vesznek részt a Humusz életében, nekik külön szeretnénk köszönetet mondani!

A már hagyománnyá vált Humuszos karácsonyi összejövetelen átadtuk Az év legaktívabb önkéntesei díjakat is. Idén ezen a területen is rekordot döntöttünk, ugyanis ebben az évben összesen 3.407 munkaórával járultak hozzá önkéntesein a szervezet működéséhez, ez forintban 2.090.194 Ft-ot  jelent, de a valóságban olyan, mintha még 2 állandó munkatársunk lenne, akik nem mennek szabadságra, soha nem betegek, nem ebédelnek és nincs idejük a délutáni teákra és szellőzésekre sem. :)

Hihetetlen nagy kincs, hogy vagytok nekünk egytől-egyig, de mégis vannak, akiket muszáj kiemelnünk a sorból!

A 2014-es év legaktívabb önkéntesei, akik együtt több mint 880 munkaórával segítettek nekünk:

·         Kabdebó Noémi

·         Csapó Viktor

·         Honfy Ibolya

Külön elismerésben részesülnek még:

    Raffa Brigitta
    Kalmár Judit

 karácsonyi összejövetel

karácsonyi összejövetel másik szemszögből

Ha téged is annyira lenyűgöztek ezek a számok, mint minket, és lenne kedved jövőre beszállni a "versenybe", csatlakozz önkénteseink táborához! További információ: http://humusz.hu/partolo_tagsag_maganszemelyeknek