Konyhai ZÖLDségek - Zöld Kalandozások 2.
Konyhai ZÖLDségek
Ismerjük meg, hogy hogyan lehet környezetbarát módon berendezni konyhánkat!
Konyhánk felépítése folyamán mire figyeljünk: milyen gépeket és milyen elrendezésben helyezzünk el háztartásunkban?
Milyen alapanyagot, honnan szerezzünk be, hogy ezzel a legkisebb ökológiai lábnyomunk legyen?
Konyhánk rendbentartására mik a legkörnyezetbarátabb trükkök, eljárások?
Ha nem otthon ennénk: éttermek listája, melyek zöld szemlélettel rendelkeznek. A Hokedli kapcsán egy nagykonyha rövid bemutatása, amely környezetbarát módon üzemel.
Sinkó Bori 2010-től a Kétker-Étkem kerékpáros ételfutárcég, majd 2014 őszétől a Hokedli étterem ügyvezetője és konyhafőnöke. Pro Bono és NESsT társadalmi vállalkozás különdíjas.
Támogatói hozzájárulás: 900 Ft/alkalom, amellyel a Humusz Szövetség munkáját támogatod.
Bérlet: 5.000 Ft, ami tartalmaz egy szemléletformáló Humuszos vászonszatyrot is.
Pártoló tagjaink számára a belépés ingyenes. Csatlakozásról további infók:http://humusz.hu/partolo_tagsag_maganszemelyeknek
Csatolmány | Méret |
---|---|
zold_kalandozasok_osz_kismeret.pdf | 1.16 MB |