Az vagy, ahol eszel! - Zöld Kalandozások 2.
Odafigyelsz rá, hogy helyi, szezonális alapanyagokból főzz, és amikor tudsz, bio terméket vásárolsz. Húsmentes hétfőt tartasz, és tavaszra már tényleg kicsit unod az almát meg a körtét. Otthon még csak-csak megoldható a felelős étkezés, de vajon vannak-e olyan vendéglátóhelyek, ahova lelkiismeret-furdalás nélkül beülhetsz egy ebédre vagy vacsira?
Az előadásban elmondjuk, mit jelent, ha a Fenntartható Vendéglátóhely matricát látod egy étterem ajtaján; és hogy mit tehetsz te azért, hogy egyre több környezetbarát vendéglátóhely legyen Magyararoszágon!
Facebook:
https://www.facebook.com/events/270624463389072/
Támogatói hozzájárulás: 1000 Ft
Pártoló tagjainknak a belépés ingyenes. További információ:
http://humusz.hu/partolo_tagsag_maganszemelyeknek
A sorozat további előadásai:
Április 5. Mosható pelussal a jövőért! - előadás és beszélgetés
dr. Horvátth Sarolta (Zöldövezet Társulás Egyesület)
Április 19. - szünet
Április 26. Élet rezsi nélkül - Élet autonóm házban
Kelemen Béla, egy autonóm ház építője és lakója
Május 3. A méltányos kereskedelem - fair trade világnapjára
Újszászi Györgyi (fairtrade-szakértő, Védegylet)
Május 10. Utak a valódi közösség felé
Zimmermann Dániel (Nyimi Öko-Közösség)
Május 17. A komposzt csodája: égetés nélküli fűtés és humusztermelés
Tőgyi Balázs (Ökologika Műhely)
http://humusz.hu/zoldkalandozasok