Biolearn online konferencia pedagógusoknak

  • 2024. augusztus 07.
  • Peti

A Magosfa Alapítvány és partnerei szeretettel várnak minden érdeklődőt, elsősorban pedagógusokat és környezeti nevelőket "Tanuljunk a természettől – fenntarthatóbb jövő a természet ötleteivel” (BioLearning for the Future) c. projekt online zárókonferenciájára! 

Időpont: 2024. október 2-án 14.00-18.00 (14.00-16.00: angolul; 16.00-18.00: magyarul)
Jelentkezési határidő: 2024. október 1.

A konferencián bemutatjuk a projekt keretében kidolgozott oktatóanyagokat, eszközöket, játékkártyát, valamint pedagógusok mesélnek a tapasztalataikról.

Azokat is szeretettel várjuk, akik már részt vettek a projekt valamely eseményén, mert a konferencián megismerhetik projektpartnereinket is, akik megosztják tudásukat és tapasztalataikat!

Biomimikri dióhéjban: El tudunk-e törni egy tojást a tenyerünkkel? Mit tanulhatunk a számítástechnikában és a logisztikában a hangyáktól? Lehet-e valami színes festékanyag nélkül?
A fenti kérdések mind a biomimikri témakörébe tartoznak. Ez a – fenntarthatóságot is szem előtt tartó – tervezési módszer a természettől kölcsönöz ötleteket. Több tudományterület eredményeit és módszereit is felhasználja, az oktatásban is kiválóan alkalmazható.

Bővebben és jelentkezési lap: https://www.magosfa.hu/gyere-el-az-elso-online-biolearn-konferenciara/

 

Plakát