Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

KukaBúvárt kupont kérünk szépen karácsonyra!

 • 2011. november 24.
 • zui

kukabuvar logoPályázati és egyéb forrás hiányában ellehetetlenült a jövő évi lapindításunk. Szűkös kereteinkből merítve, önerőből nem leszünk képesek kiadni a jövő év elején esedékes legújabb magazint, s a régóta tervezett „új ruhája” elkészítéséről is lassacskán le kell mondanunk. Ha csak nem…

Karácsony közeledtével a Humusz csapata egyhangúlag kinyilvánította, hogy idén KukaBúvár kupont kér ajándékba a magazint kedvelőktől. Ha úgy gondolod, szegényebb volna a világ a jó öreg KukaBúvár magazin nélkül, és nem engeded, hogy az anyagiak hiánya legyőzze elkötelezettségünket, elnyomja hangunkat, segítsd munkánkat adományoddal!

 KukaBúvárt kupont kérünk szépen karácsonyra!

16 éve rendületlenül, évente négy alkalommal adjuk Olvasóink kezébe a KukaBúvár magazinunkat. Tettük ezt akkor is, amikor egyre kevesebb pénz állt rendelkezésünkre, és egyre nagyobb és nagyobb nehézségbe ütközött a szükséges idő és emberi erőforrás biztosítása a témák, cikkek létrejöttére és összeállítására. Lelkes önkénteseinkkel vállvetve küzdöttünk a magazin fennmaradásáért, hogy szemléletformálásunk, határozott véleményünk eljuthasson mindazokhoz, akik hozzánk hasonlóan felelősséggel éreznek környezetük iránt. Folyamatosan írtunk a fenntartható életmód népszerűsítéséről, a közösségi szellemről, a hulladékmegelőzésről és az ezekhez kapcsolódó jó példák bemutatásáról, hogy a gyakorlatban is megvalósulhasson szemléletformálásunk. A lap egyben lehetőséget biztosított arra is, hogy a „zöld” civilek hallassák hangjukat a hulladékos szakmai kérdésekben, megosszák egymással programjaik, munkájuk tapasztalatait. Közérthető formában mutattuk be a háttérben folyó hulladékos szabályozási és piaci mechanizmusokat, a változások mozgatórugóit. Mindig rámutattunk arra, hogy a reklámok, túlzott fogyasztásra sarkallva naponta állítanak csapdát számunkra, hogy ezek hatására szinte észrevétlenül és meggondolatlanul pazaroljunk, használjuk ki a Természetet, tékozoljuk el tartalékait.

Most azonban fordulóponthoz érkezett a KukaBúvár. Pályázati és egyéb forrás hiányában ellehetetlenült a jövő évi lapindításunk. Szűkös kereteinkből merítve, önerőből nem leszünk képesek kiadni a jövő év elején esedékes legújabb magazint, s a régóta tervezett „új ruhája” elkészítéséről is lassacskán le kell mondanunk. Ha csak nem…

Adományt a következőképpen lehet felajánlani:

 • Banki átutalással vagy postai rózsaszín csekken történő átutalási megbízással a 16200151-00174578 számú bankszámlaszámra.  

 • Biztonságos online bankkártyás adományozással. 

   

 • Sárga csekkes befizetéssel, ami a humusz(kukac)humusz.hu címen, illetve a 06 1 386-2648-as telefonszámon igényelhető.  

 • Személyes készpénzbefizetéssel irodánkban, amelynek elérhetősége és nyitva tartása itt található.

 • Ha nem járulsz hozzá vagy nem kívánod neved nyilvános megjelentetését, kérjük, ezt külön jelezd adományozásod alkalmával!


Bármelyik utat is választod, a következő információkra lesz szükség:

 • Magánszemély adományozó esetén a közleményben/üzenetként kérjük feltüntetni: "Kuka Búvár támogatás". Amennyiben elfogadod a Kuka Búvár adományozói oklevelet, akkor e mellett a név, cím megadása is szükséged.
 • Vállalati adományozó esetén a közleményben/üzeentként kérjük feltüntetni: "Kuka Búvár támogatás, név, cím, adószám". Ez a kötelezően kiállítandó adóigazoláshoz szükséges.
  Az adományozó jogosult a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI.tv. 3. sz. melléklet A) fejezetének 13. pontjában foglaltak szerinti kedvezményt igénybe venni.
  A felajánlást KukaBúvár adományozói oklevéllel köszönjük meg.


Amennyiben bárki bővebben szeretne tájékozódni vagy kérdése van a lappal kapcsolatban, kérjük, írjon a graczek(kukac)humusz.hu címre.

Várjuk és köszönjük a segítséget!