Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 20 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

WATCHDOG zárókonferencia

  • 2004. június 08.
  • humusz
Az EMLA Egyesület és a Hulladék Munkaszövetség hulladékgazdálkodási konferenciát szervez "Hulladékgazdálkodási tervezés és a beruházásokat kísérő társadalmi konfliktusok" címmel

időpontja:
2004. június 14. hétfő

helyszíne:
Grand Hotel Hungária (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)

Az EMLA Egyesület a Hulladék Munkaszövetséggel együttműködve 2003. július 1-jén a PHARE ACCESS 2001 program támogatásával elindította "A helyi hulladékgazdálkodási döntéshozatalban való hatékony közösségi részvétel elősegítése - jogi, mediációs és szakmai eszközök precedensértékű felhasználása" című projektet, melynek nyitókonferenciája 2003. októberében került megrendezésre.

Célul tűztük ki a magyarországi hulladékgazdálkodási beruházásokkal párhuzamosan rendszeresen kialakuló konfliktusok szakmai és jogi szempontból történő feltárását, valamint a területi és helyi hulladékgazdálkodási tervek véleményezését. A projekt 2004. július 1-jén lezárul, ezért a fenti zárókonferencia keretében szeretnénk megosztani Önökkel az egyéves munkánk során szerzett tapasztalatainkat.

[KONFERENCIA RÉSZLETES PROGRAMJÁNAK LETÖLTÉSE]

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2004. június 11. napjáig Berghold Brigittánál jelezze a jelentkezési lap visszaküldésével a 06-1-322-8462 vagy 352-9925 faxszámon vagy a [email protected] email címen.

A konferencián minden regisztráló személy részt vehet.

watchdog Program