Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 16 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Virágoztassuk fel a Lövőház utcát!

  • 2008. április 07.
  • humusz

Utcaképjavító akció április 19-én.

Célkitûzésünk a Lövõház utca környezeti állapotának lehetõségekhez mért jelentõs javítása a lakóközösség bevonásával, egyszerû és olcsó eszközökkel, elosztott felelõsség és munkavégzés mellett, alulról szervezõdõ módon.

A II. ker. Lövőház utca egy dinamikus fejlődésben lévő, kedves utca, ahol a Millenáris park közelsége és a II. kerület zöld jellege miatt sorra nyílnak a hangulatos, emberközpontú üzletek, vendéglátóhelyek, kismama ellátók – az utcának barátságos, élhető falu jelleget kölcsönözve.

marc29_4_400 

Ezzel a szerencsés tendenciával sajnos jelenleg ellentétben áll az utca általános környezeti állapota, amit leginkább az „elhanyagolt” jelzővel illethetnénk. Rengeteg a szemét, a járdák mocskosak, a falak piszkosak, a fák betegesek, a tövüket sokan leginkább hamutálcának és kutya WC-nek használják, és sajnos óriási az áthaladó és átmenetileg itt parkoló gépkocsik száma is.

A kezdeményezésnek saját honlapja is van: http://lovohaz.szubkultura.hu/

Itt minden részletet megtalálhatsz az akcióval kapcsolatban. Önkéntes segítőkre is szükségünk lesz, no meg bármilyen egyéb támogatásra, ötletre...

Várunk 19-én az utca bármely frontján, addig pedig a honlapunkon ötletelésre!

Forrás: http://lmv.hu/lovohaz