Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 17 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újrapapír füzet akció a HuMuSz-nál - meghosszabbítva július 14-ig

  • 2007. május 25.
  • humusz
upfuzet_120A HuMuSz ebben az évben is vállalja, hogy összegyûjti az érdeklõdõk igényeit, és az iskolakezdésre megszervezi a már ismert újrapapír füzetek kinyomtatását.

 

 

 

 

 

 

Szervezetünk, a diákok egészségének megőrzése, a környezet védelme, valamint a környezeti nevelés szempontjából kiemelkedően fontosnak tartja a természetes alapanyagból és másodnyersanyagból készült iskolaszerek használatát. Szükséges, hogy a szelektív hulladékgyűjtés térhódítása mellett, a másodnyersanyagból készült termékek használata is elterjedjen. Egyfelől, mert csak így van értelme a szelektálásnak, másfelől pedig a szemléletformáló hatás miatt.


Az újrapapír terjesztésének érdekében idén harmadik alkalommal adunk ki újrahasznosított papírból készült füzetet, mivel ilyen - ismereteink szerint - kereskedelmi forgalomban nem kapható elérhető áron. Annak érdekében, hogy a füzet előállítási költsége minél alacsonyabb legyen (a magasabb példányszámnak köszönhetően), együttműködő partnereket keresünk iskolák, civil szervezetek körében. A HuMuSz vállalja, hogy összegyűjti az érdeklődők igényeit, valamint megszervezi a füzet kiadását és terjesztését.


A Humusz ajánlata és megrendelőlap

A füzetek részletes bemutatója megtekinthető itt

Kérdéseikkel keressék Földesi Dórát
Tel.: (1)386-2648
E-mail: [email protected]