Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 17 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Természet- és környezetismereti vetélkedő

  • 2007. január 05.
  • humusz
A nyíregyházi E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület újra megszervezi az utóbbi években már sikeressé vált természet- és környezetvédelmi internetes vetélkedõjét.
A vetélkedő célja: a tanulók ismerjék meg hazánk állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit, mint például hulladékok kezelése, környezetbarát energiák, fogyasztóvédelem stb. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet- és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Résztvevők köre: a versenyre 3 fős csapatok jelentkezhetnek az általános iskolák 5-6-7-8. évfolyamaiból.

Részvételi költség: ingyenes

Vetélkedő menete: a vetélkedő 3 fordulós lesz. A csapatoknak egy hónap áll rendelkezésükre az egyes fordulók megoldására.

Jutalmazás: a három legjobb csapatot díjazzuk, a helyezett csapatokra szakkönyvek, újság-előfizetés, terepi felszerelés, rovarnéző és egyéb értékes nyeremények várnak. Az első helyezett csapat 1 hetes nyári táborozást nyer az Egyesület táborában Márokpapin. A vetélkedőn részt vett csapatok kedvezményesen vehetnek részt az Egyesület nyári táboraiban, függetlenül helyezésüktől.

Jelentkezni és érdeklődni az egyesület honlapján lehet: www.e-misszio.hu

Jelentkezési határidő: 2007. január 20-ig folyamatos

Az első forduló 2007. január 20-án jelenik meg Egyesületünk honlapján. Kérjük, folyamatosan kövessétek, figyeljétek a honlapon megjelenő információkat!

A vetélkedővel kapcsolatban kérdéseiteket a következő e-mail címen vagy telefonon tehetitek fel:

E-mail: [email protected], Tel: 06-42-423-818 vagy 06-30-236-73-89