Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 17 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szavazzunk a Sünire!

  • 2006. november 06.
  • humusz

Tíz kategóriában harminc mûvészt, tudóst, építészt, sportolót és más közéleti személyiséget, kollektívát jelölt a Prima Primissima díjra az azonos nevû alapítvány és a díj mellett mûködõ társadalmi tanácsadó testület. A rangos listán írott és elektronikus sajtó kategóriában a Süni magazin is szerepel. A jelöltek közül az alapítvány kategóriánként – titkos szavazással – választ ki egy Primissimát és két Primát.

A jelöltek számára van még egy páratlan lehetőség, amellyel a figyelem központjába irányíthatják a tevékenységüket. Televíziós reklámfilmet készítenek minden jelölttel, a bemutatkozó filmeket október folyamán folyamatosan sugározza a közszolgálati televízió egyes csatornája (M1). Ennek alapján a közönség döntheti el (sms- illetve telefonos szavazással), hogy a jelöltek közül kit kíván közönségdíjasként Prima Primissima díjra választani.

Példátlan esemény, hogy a környezetvédelem egy ilyen rangos válogatásban főszerephez juthat. Ha a közönségdíjasként a Süni magazint választaná az ország, azzal a zöld gondolkodás, a természetvédelem, az ökológiai szemléletmód a figyelem központjába kerülhet. Ennek jelentőségét nem kell részleteznünk.

Ezért arra kérjük a zöld szervezeteket, mozgalmakat, állatvédő egyesületeket és minden egyes embert, aki a természet- környezet- és állatvédelem ügyét a szívén viseli, hogy szavazatával és saját, személyes döntésével támogassa a Süni ökológiai gyermekmagazint, és ezáltal a magyar természetvédelem ügyét.


Szavazzanak, szavazzunk a Süni magazinra, egy sms vagy telefonhívás segítségével érjük el azt, hogy elsöprő győzelemhez juthasson ez a nemes ügy. Amit tehetünk, az az, hogy szavazunk. Minden egyes szavazat számít, minden egyes döntés hozzásegíthet a győzelemhez. Kérünk, értesítsenek a környezetükben mindenkit, és fogjunk össze, hogy ez az álom valóra válhasson! A cél nemes, és a lehetőségeink jók: olyan ügyet szolgálunk, amely mellé minden környezettudatos, természetbarát ember örömmel odaállhat. Komoly esélyünk van a győzelemre, ha a közösségünk képes összefogni.

Ha sikerül, az a közös sikerünk lesz. A zöld hálózat, a természet- és állatvédelem iránt érzékeny valamennyi ember megmutathatja erejét, elszántságát, nagyságát az országnak. Bizonyítsuk be, hogy képesek vagyunk együtt dolgozni a sikerért!

A Süni magazinra a szavazatokat a 06-30/30-30-496 telefonszámon a 2-es gomb megnyomásával lehet leadni. A Szavazók között nyereményeket is kisorsolnak, ezért érdemes utána a személyes adatokat is az üzenetrögzítőre felmondani.

Szeretettel, barátsággal:

Mirtse Zsuzsa főszerkesztő (Süni magazin) és Kiszel Vilmos elnök (Göncöl Alapítvány)
Göncöl Alapítvány
2600 Vác, Ilona u. 3.
27/512-030