Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akkreditált pedagógus továbbképzés 2010 tavaszán

  • 2009. november 09.
  • beus

A Herman Ottó Természetvédő Kör EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus támogatásával másfél éves programot kezdett 2009. tavaszán. A program keretén belül az oktatást, a természet- és környezetvédelmi nevelést tűzte ki alapcéljául; melynek kapcsán 2010 tavaszán tanárképzést szervezenek.

 

A program során 2009. őszén elindította első akkreditált pedagógus továbbképzését a Hulladék Munkaszövetség partnerségével, „A hulladékgazdálkodás és a fogyasztói társadalom ismeretanyagához kötődő nevelési feladatok elméleti és gyakorlati problémái, lehetőségei címmel.

2010. tavaszán indul a II. pedagógusképzés, ezúttal a Magosfa Alapítvány segítségével, mely 60 órás lesz, előreláthatólag 3-4 tavaszi hétvégét vesz igénybe.

A képzés témája:Továbbképzés terepi természetismereti programok vezetéséhez”.

A program során a résztvevők pedagógiai és szakmai órákat vesznek az alföldi élővilág megismeréséhez, valamint gyakorlati útmutatót kapnak a terepen történő természetismereti foglalkozások megtartásához. A képzést részben támogatásból valósítja meg az egyesület, így a képzés díja előreláthatólag 30 000 Ft/képzés/fő lesz.

Pontos információkat a meghirdetést követően tudnak az érdeklődők rendelkezésére bocsátani.

Tájékoztatás: Herman Ottó Természetvédő Kör - Seres Orsolya, [email protected], [email protected]