Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Víz Világnapja 2010 - pályázat

  • 2010. február 16.
  • beus

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság és a Duna Múzeum pályázatot hirdet a Víz Világnapja alkalmából. Óvodások, iskolások, felsőoktatásban tanulók is indulhatnak rajta.

 

Tervezz óriásplakátot!

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság és a Duna Múzeum pályázata a Víz Világnapja alkalmából.

A tiszta, egészséges víz Földünk lakói életben maradásának záloga. Tervezz óriásplakátot, amellyel mozgósítani lehet a víz minőségének megóvására, a szennyező források megszüntetésére! A képi megjelenítés mellett szlogennel* is egészítsd ki mondanivalódat!

A pályázat két fordulós:

- regionális (területileg illetékes környezetvédelmi és vízügyi igazgatóságok)

- országos (víz világnapi központi ünnepség)

Kik, milyen technikákkal pályázhatnak?

Korosztály

Technika

 

 

óvodás

rajz, akvarell, montázs

egyéni és csoport

 

kisdiák 8-12 éves

rajz, akvarell, montázs

egyéni

 

diák 13-18 éves

fotó, számítógépes grafika

egyéni

 

felnőtt 18 évtől

fotó, számítógépes grafika

egyéni

 

 

 

Az óvodások és kisiskolások postán küldjék el pályamunkáikat, melynek min. mérete  A/4 -21x29,5 cm- , de ne haladja meg az A/3 - 42x 29,5 cm-t. A diákok és felnőttek terveit elektronikus úton várjuk 3,8- 7 MB terjedelemben. Egy pályázó max. 3 pályamunkával vehet részt a pályázaton. Minden korcsoportban az első három legjobb pályázót díjazzuk!

A beküldött pályamunkákon kérjük tüntessétek fel neveteket, címeteket, a felkészítő pedagógus nevét, iskolátokat, valamint e-mail elérhetőségeteket is! 

A pályamunkákat 2010. március 8-ig lehet beküldeni a KÖDU KÖVIZIG 8000 Székesfehérvár Balatoni út 6. címre, vagy e-mailben a [email protected] címre, ahol a legjobb pályamunkákat díjazzák, és továbbküldik az országos bírálatra, melynek eredményhirdetése és a díjkiosztás a Víz Világnap központi rendezvényén lesz.

*szlogen: jelszó, jelmondat; feltűnő, szembeszökő hirdetmény.

 

A pályázattal kapcsolatos további kérdéseitekre a [email protected], vagy a 33/500-250 telefonszámon kaphattok választ.

 

Forrás: Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság