Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 16 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ökosztüm

  • 2008. február 07.
  • humusz

merlin_logo_120Mindennapjaink egyik legmeghatározóbb kulturális, társadalmi és szociális tényezõje a viselt ruha, a testünket borító legkülsõ réteg, amely borít, fed, burkol, leplez és jelez, ápol és eltakar, véd és oltalmaz. A Merlin Energia 2008 kampány keretein belül ismert és elismert jelmez-, divat-, és ruhatervezõk, színészek és táncosok közremûködésével demonstrálunk az öltözködéssel, a viselettel is a természetesség, a környezetvédelem, az újrahasznosítás, az energiatakarékosság és egy egészségesebb életmód érdekében.
Rendhagyó ruhademonstráció a Merlin Színházban február 13-án szerdán 19.00 órától.

A ruhákat tervezte és felajánlotta: Bodnár Enikő, Kulcsár Viktória, Nagy Fruzsina, Orosz Réka, Szűcs Edit és Tóth Virág

Az előadásban közreműködik: a Tünet Együttes, a TÁP Színház és a DÍVAt-rend 

A rendhagyó ruhabemutató manökenjei lesznek többek között: Albert Judit, Arany Virág, Barcza Renáta, Dombi Katalin, Farkas Anett, Gaszler Annamária, Gőz István, Keresztes Tamás, Kovács Martina, Kövesdi László, Kulcsár Enikő, Kulcsár Krisztina, Nagy Nóra, Németh Éva, Németh Juci, Sipos Vera, Spilák Klára, Szabó Olga, Tonhaizer Tünde, Vinnai András és még sokan mások

Koreográfia: Kántor Kata

A produkciót összeállította: Kulcsár Viktória és Magács László

A demonstráció alkalmával párhuzamosan kihirdetésre kerül egy ÖKOSZTÜM pályázati felhívás is, amelynek részleteiről a www.oszmi.hu vagy a www.merlinszinhaz.hu oldalon tájékozódhatnak az elszánt „környezetkímélő" ruha- és öltözéktervező fiatalok.

 

Jegyek elővételben 1000 Ft, a helyszínen 1500 Ft áron vásárolhatók a Merlin Színház jegypénztárában (1052 Bp., Gerlóczy u. 4.)
Jegyrendelés: +36-1-317-9338; [email protected]
Információ: +36-1-375-1184; [email protected]
 

merlin_logo_jpg_400