Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Falak helyett szavak

  • 2010. december 08.
  • Géczy Anna

Ki vagyok én?  Mi határoz meg engem?  Hogy látom a Másikat? Igénytelennek, érthetetlennek, irigylésre méltónak vagy hozzám hasonlónak? Hogyan élhetünk együtt, és nem csupán egymás mellett? Interaktív kiállítás a kulturális sokszínűségről fiataloknak a Gödör Klubban

Falak helyett szavak – Interaktív kiállítás a kulturális sokszínűségről fiataloknak

 

Szeretettel meghívjuk a Falak helyett szavak – Interaktív kiállítás a kulturális sokszínűségről fiataloknak megnyitójára december 16-án 15.00 órakor a Gödör Klubba.

Kiállításuk célja, hogy interaktív, mozgalmas, de egyben tanulságos módon elgondolkodtassa a látogatókat a sokszínűség, a kirekesztés, a befogadás és az esélyegyenlőség kérdéseiről.

Kiállításunk három iskola diákjainak aktív közreműködésével jött létre. A kiállítás a helyi pedagógusok által vezetett, művészeti és etnográfiai műhelyfoglalkozásokra épít, így a kiállítási anyagot a fiatalok által készített montázsok, tablók, életútinterjúk színesítik.

A kiállítás ingyenesen megtekinthető december 16-22-ig, 10 és 20 óra között. A kiállítás-megnyitó napján még számos program (skandináv fogadás, koncertek) várja az érdeklődőket a ZARE (Zene a Rasszizmus Ellen) rendezvényhez kapcsolódóan.


Üdvözlettel,
Artemisszió Alapítvány

 

Falak helyett szavak - interaktív kiállítás