Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Szavazz a Földre!” - felhívás iskoláknak

  • 2009. november 12.
  • beus
A hazai WWF együttműködésre kéri a pedagógusokat! Osztályok csatlakozását várják 2009.11.30-ig a WWF lampionos akciójához. A kampány célja, hogy a decemberi koppenhágai ENSZ klíma-konferencián felhívják a döntéshozók figyelmét arra, hogy egy erőteljes és szigorú kibocsátás-csökkentési célokat tartalmazó megegyezés szükséges ahhoz, hogy elkerüljük a globális klímakatasztrófát.

 

Amennyiben e-mailen nem érkezett meg Önhöz a WWF „Szavazz a Földre!” kampányának lampionos akcióra történő felhívása, úgy kérjük, töltse le az alábbi anyagokat és helyezze ki azokat iskolája hirdetőfalain. Kérjük, segítsen azoknak a diákoknak, akik részt szeretnének venni és felügyelje, hogy legkésőbb november 30-án megérkezzenek a lampionok a WWF Magyarországhoz.

 

 
Letölthető információk:

Felhívás a gyerekeknek

Felhívás iskoláknak

Általános információk a lampionos akcióról

Útmutató a lámpás elkészítéséhez

Lámpás sablon

Útmutató a kiküldendő lámpás összeállításához (Figyelem, azt a lámpást, amit elküldenek a WWF Magyarországnak NEM KELL ÖSSZEÁLLÍTANI, csak azt, amit otthonra / az iskola dekorálásra készül.)

Útmutató a postázáshoz

Kérjük, lépjen velünk bátran kapcsolatba, ha további kérdései lennének a [email protected] e-mail címen, vagy a 214-5554-es telefonszámon. Segítségüket nagyon köszönjük!

Üdvözlettel, a WWF csapata