Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 20 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eredmények Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

  • 2004. június 01.
  • humusz
Megszülettek a Tájsebészet regionális eredményei a szabolcsi régióközpontban
Megvannak az eredmények Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is. 1. Baktalórántháza Ifjúságáért Egyesület

2. Együtt Nagydobos Tisztaságáért

3. Tarpai Természetvédelmi Szakkör

A városi Hulladékgazdálkodási Kerekasztal ezen kívül felajánlott különdíjat (összesen 100 ezer Ft értékben)a Nyíregyházán tevékenykedett csapatoknak, így kap jutalmat még a:

- Szabó Lőrinc Általános Iskola - Sóstóhegy

- Móra Ferenc Általános Iskola 6/c. osztály

- ÉVISZ (Vásárhelyi Pál Szakközépiskola) 9. és 10. osztálya

- Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola (szakköröseink)

Emellett a Városüzemeltetési Kht. szeretettel várja őket egy tereplátogatásra az orosi hulladéklerakón, hogy lássák, mi történik ott a szeméttel.

Az országos zsűrizésre az első két helyen végzett csapat pályázata kerül(Baktalórántháza, Nagydobos), mindkettő igényes munka.

A megyei díjátadó június 3-án lesz, a Környezetvédelmi Világnap alkalmából szervezett programjaink sorába illesztve, itt kiállítjuk a beérkezett anyagokat is. A kerekasztal különdíját Mikó Dániel alpolgármester adja át.

A legutóbbi hulladékgazdálkodási kerekasztalunk legfőbb eredménye, hogy a Nem bántja a szemét?! kampány mozgalommá szélesítését határoztuk el és tovább fogjuk működtetni ezt a kerekasztalt, együttműködve más területeken is. Továbbá a FETIKÖFE-t képviselő Szentesi Péter igazgatóhelyettes a résztvevők véleményét kérte abban, hogy mit javasoljunk a KvVM felé a Tiszta Magyarországért országos kampány továbbfejlesztésére.

Javasoltuk a mozgalommá szélesítést az egyszeri akció-jelleg helyett és hogy ne feledkezzenek el az évek óta sikeresen folyó Tájsebészet Kampányról, amelynek a tapasztalatait érdemes lenne felhasználni és ezzel kapcsolatban megkeresni a HuMuSzt.