Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 20 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

?Én inkább ilyen büfét szeretnék!?

  • 2003. október 30.
  • humusz
A HuMuSz ismét meghirdeti pályázatát
Szeretnénk, ha minél több gyermek lerajzolná és elküldené nekünk, hogy valójában milyen iskolabüfét és milyen választékot szeretne...

Pályázhatnak az általános iskolák 1-8 osztályos tanulói.

A legtöbb iskolabüfé választéka egészségtelen ételekből és italokból áll, ráadásul ezeket. a termékeket legtöbbször csak eldobó, környezetszennyező csomagolásokban lehet a büfében beszerezni. Arra kérjük az erre érzékeny pedagógusokat, hogy beszélgessenek többet a gyerekkel a jelenlegi reklám- és élelmiszer fogyasztás egészségügyégi és környezeti következményeiről! Kérjük az iskolákat, segítsenek abban, hogy a jövő nemzedék megismerhesse az egészséges táplálkozás és a környezettudatos fogyasztás mibenlétét! Szeretnénk, ha minél több gyermek lerajzolná és elküldené nekünk, hogy valójában milyen iskolabüfét és milyen választékot szeretne igazándiból ő (az iskola lakója)! Szeretettel várunk minden erről készült rajzot! A rajzok A/4 vagy A/3-as rajzlapra, bármelyik kézzel, tetszőleges technikával készülhetnek. Szívesen vesszük, ha a gyerekek mellécsatolnak egy kis magyarázatot is!!

A beküldők között a ?Nemzetközi Fogyasztásszüneti Napon? (november 29-én) 24 darab (8 osztály x 3 fő) főnyertest sorsolunk ki. Nyereményül egy-egy HuMuSz vászonszatyrot kapnak, telis-tele egészséges élelemmel és ?környezetbarát? írószerekkel.

Beküldési határidő: 2003. november 24.

A borítékra kérjük írják rá: ?Én inkább ilyen sulibüfét szeretnék!?

A pályaműveket az alábbi címre várjuk:

Hulladék Munkaszövetség (HuMuSz)

1111 Budapest, Saru u.11.

További információ: Tel/Fax.: (1) 386-2648