Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 19 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

ELŐADÁS A HUMUSZ HÁZBAN!!!

  • 2005. június 14.
  • humusz
Mindennapi kenyerünk, avagy az egészséges táplálkozás szerepe a belsõ környezetvédelemben - gyógynövények segítségével. A díjmentes elõadás idõpontja: 2005. JÚNIUS 14. 18.00 óra, elõadó: Esztó Bernát, szervezõ: Nyitott Kert Alapítvány
Hogyan kapcsolódik az egészséges bioélelmiszer, a rák-betegség megelõzési lehetõségeivel és a  felgyógyulással? Akinek teljesen új a felvetés, érdemes annyit tudnia, hogy a bioélelmiszerekben  több az ásványi anyag és a vitamin, valamint magasabb mennyiségben vannak jelen olyan, a rák  megelõzésében fontos szerepet játszó anyagok, mint a szulforafán és a szalicilsav, valamint a  természetes antioxidáns flavonoidok.
 
A növényvédõszerekben és mûtrágyákban található vegyi anyagok és többféle rák, valamint  egyéb betegségek (Non-Hodgkin limfóma, Epstein-Barr tünetegyüttes, egyes viselkedési  zavarok, veleszületett rendellenességek, növekedési zavarok) összefüggését már ismerjük. A  rákbetegeknek orvosaik javasolják bioélelmiszerek fogyasztását, mivel a szokványos  élelmiszerekben található mesterséges anyagok súlyosbíthatják a betegséget.
 
Az est helyszínéül a Hulladék Munkaszövetség (Humusz, www.humusz.hu ) budapesti irodája  szolgál.

Cím: 1111. Bp. Saru u. 11.
Idõpont: 2005. június 14., este 6 óra.
 


Nyitott Kert Alapítvány (NyKA)  
Tel/Fax:06/28 516 500, Mobil:06/30 21 525 21  
2100 Gödöllõ, Pf. 312.