BBM X Age of Hope X Humusz Szövetség

  • 2023. október 13.
  • Noémi

Idén ősszel újraindult a Közösségi Adományozási Program a MagNet Banknál!

Izgalmas 6 hétnek nézünk elébe, hiszen most egy közös célért küzdünk együttműködve a civil szektor más szereplőivel.
Célunk, hogy a  BBM Farmot - a Budapest Bike Maffia szociális oázisát minél többen megismerjék és együtt megtöltsük élettel! Ez egy művelés alatt álló kert, ahol a legfontosabb gyümölcs a szociális hatás. Egy terápiás kert, ahol a túlélésre játszó szociális dolgozók, civilek, rászorulók, iskolások, önkéntesek, cégek feltöltődhetnek, képzéseken fejlődhetnek vagy akár célt kaphatnak. Ahol találkozhatnak egymással és ahol mindenki hat mindenkire.

Ezen a farmon is folytatjuk a gyerekek környezeti nevelését, különböző foglalkozásokat tartva számukra, amelyekkel közelebb kerülhetnek egymáshoz, önmagukhoz és a természethez. Fontos számunkra egyéb társadalmi ügyek támogatása, hiszen ahogy a környezetre, úgy az embertársainkra is érzékeny figyelemmel kell lennünk. Az biztos, hogy a több, mint 25 éves szakmai tapasztalatunkkal is azon fogunk dolgozni, hogy a BBM Farmon eltöltött idő mindenki számára feltöltődés lehessen. 
Az Age of Hope gyermekvédelmi alapítványnak köszönhetően pedig hátrányos helyzetű gyermekek szabadidejét varázsolhatjuk szebbé.

Mit kell tenned, hogy Te is része legyél a támogatói közösségnek?
Ha már MagNet ügyfél vagy, akkor lépj be a Netbankodba, ahol egy felugró ablakban fogod látni, hogy mekkora pontosan az idén felajánlható összeg, amiről Te rendelkezhetsz egy számodra kedves ügy, téma vagy szervezet javára. Kattints a rendelkezem gombra, majd válaszd ki a szervezetek listájából azt, amelyiknek javára rendelkezni kívánsz. Kattints rá, és erősítsd meg rendelkezési szándékod. Kész is vagy!

Ha ismersz MagNet-est, szólj neki, hogy két kattintással hős lehet ma!

Bővebb információk ITT


Képek forrása: Age Of Hope