Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 16 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ezredik olvasó

  • 2008. június 25.
  • humusz
Nagy Lajosné, a gyõri Bacsó Béla Lakásszövetkezet elnöke iratkozott fel 1000. olvasónak a HuMuSz heti hírlevelére. Kíváncsiak vagyunk az elõzõ 999. olvasó véleményére, érdeklõdésére is, de az ezrediket fel is hívtuk.
Senki nem ajánlotta a HuMuSzt, inkább szerencsés véletlen, hogy ráakadtam! – mondta Nagy Lajosné. 45 család lakik a társasházban, számukra szerettem volna már régen bevezetni a szelektív hulladékgyűjtést. Próbálkoztunk „Tapossa Laposra!” akcióval is, tettem ki dobozt a műanyagoknak, papírnak, alumíniumnak.

Sajnos azonban Győrben senki nem volt hajlandó elvinni a házból a szelektíven gyűjtött hulladékot, az lett a vége, hogy én cipelhettem a gyűjtőszigetre a lakók hulladékait. A HuMuSz honlapjára úgy akadtam rá, hogy mechanikus palacktömörítőt akartam keresni. Nem is csalódtam: a HuMuSz-Recycling ajánlásával sikerült találnom egy présgyártót, remélem sikerül beszerznünk egy ilyen gépet. Ami pedig a hírlevelet illeti, sok érdekes témáról írnak! Engem a társasházak érdekelnek főleg, de jó tudni, hogy honnan jön és hová tart az a sok szemét!