Felhasználási feltételek

A játék alábbi szabályzatának utolsó bekezdése értelmében (a Részvételi feltételek kiegészítéséről vagy módosításáról vagy a dátumokban történő változásokról a játékosokat a Játék oldalán (www.humusz.hu) keresztül értesíti a Szervező) az alábbi linken olvasható a szabályzat kiegészítése.
www.humusz.hu/hirek/humusz-hirek/nulla-hulladek-kviz-jatekszabalyzatanak-kiegeszitese-I

A játékban való részvétel feltételei:

A játék szervezője a Humusz Szövetség (székhely: 1111 Budapest, Saru u. 11.), valamint megbízottja a Faith In Trance Management Kft. (székhely:1015 Budapest, Hattyú u. 18. III. 5.) a későbbiekben "Szervező". A Játékot a Szervező az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a “KEOP-6.1.0/B/11-2011-2015” sz. pályázat keretében valósítja meg.

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) Azonban ajándékot  és nyereményt a pályázati kiírás miatt, csak a Közép-magyarországi Régión (Budapest és Pest megye) kívüli résztvevőknek tudunk biztosítani!

 • A kvízjáték időtartama: 2013. július 6. - 2014. január 31. éjfélig tart.
 • A Nulla Hulladék Kvízben ("Játék") való regisztráció, a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.
 • A Nulla Hulladék Kvízjátékban regisztrációt követően lehet részt venni, ahol a játék során 6 pillanatképbe sűrítve játszhat a regisztráló. Minden képen (azaz minden pályán) 7-8 kvízkérdést kap a játékos (témák: a vásárlásnál 9 db kérdést, az étkezésnél, az otthonunknál, a vízhasználatnál és a szabadidős tevékenységeknél 8-8 db kérdést, a kert témánál pedig 7db kérdést kell megválaszolnia), melyek a kép egy adott részére (kérdőjel ikonok jelzik) kattintva jelennek meg. Minden pályán van a kérdések között egy „bónuszkérdés” is: ez egy-egy, az adott témához kapcsolódó konkrét nulla hulladék jó gyakorlatának rövid (pl. 200-500 karakter) bemutatását kéri a játékostól.

  A Játékos az "Eredmények" feliratú gomb segítségével ellenőrizheti, hogy az adott pályán minden kérdésre válaszolt-e. A Játékos által megadott válaszokat (pontszámokat) a rendszer adatbázisba menti, mely igazolja számunkra, ha valaki végigjátszotta az összes pályát. Illetve a játék végén ez alapján a Játékos összesített értékelést  kap a tudásáról, illetve életmódja környezetterheléséről.
 • A regisztrációhoz szükséges adatok: vezeték- és keresztnév, érvényes e-mail cím, felhasználónév, cím (megye, irányítószám, város, utca házszámmal).  Az adatok megadását követően a regisztráló automatikus emailt kap a regisztrációban megadott email címre, amiben elküldjük a játékhoz szükséges jelszót.

  A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. Minden jelentkező jelentkezését csak egyszer fogadjuk el az ajándék és nyereménysorsolásoknál, a további regisztrációk nem növelik a Játékosok nyerési esélyeit, mivel az ismételt regisztráció a nyereményre való jogosultság szempontjából érvénytelen.
 • A kvízzel kapcsolatos hibákat az onlinekviz(kukac)humusz.hu email címen lehet bejelenteni!
 • A témák teljesítésének ideje és sorrendje a Játékosra van bízva! A játékos az adott témához tartozó kérdések megválaszolása után új témát csak a következő napon kezdhet el.

  A Játékos egy nap csak egy pályával tud játszani: a felhasználóneve és jelszava megadása után saját felületére jut, ahol a még nem teljesített pályák aktívak. Itt a Játékos ismét ki tudja választani a következő pályát. Ez addig tart, amíg az összes (6db) kategóriát meg nem válaszolja!
 • Havonta az első 50 kitöltő, aki teljesítette a 6 pályát (nem a pontszámok számítanak), fix ajándékban részesül (1 db kulacs és 1db vászonszatyor).
  Értelemszerűen ajándékot csak annak áll módunkban postázni, aki a regisztrációnál pontosan adta meg az adatait (név, cím, email cím stb.)!
   

ajándék szatyor és kulacsAjándékok: vászonszatyor és kulacs

 • Az ajándékok a regisztrációban megadott címen, a játékidőszak során két alkalommal - 2013. szeptember 30-án és 2014. február végén - kerülnek postázásra.
  Ez azt jelenti, hogy aki július 6-tól szeptember 29-ig játszott, valamint az adott hónapban (amikor mind a 6 pályát teljesítette) benne volt az első 50 kitöltő között, várhatóan 2013. októberében kapja kézhez a nyereményét.
  Aki pedig, szeptember 30-tól január 31-ig játszott és az adott hónapban (amikor mind a 6 pályát teljesítette) szerepelt az első 50 kitöltő között, annak várhatóan 2014. februárjában postázzuk a csomagot.

  A postáról visszaérkező, nem kézbesített csomagok személyesen átvehetők (a Játékos, vagy a meghatalmazottja), előre egyeztetett időpontban a Humusz Ház nyitva tartási idejében, 2014  február 28-ig (cím: 1111 Budapest, Saru u. 11.). Abban az esetben, ha az ajándékok személyes átvétele sem történik meg, úgy azt a soron következő regisztráló kapja meg.
 • Továbbá, akik teljesítik a 6 pályát, azok a játékosok részt vesznek egy újabb sorsoláson is, ahol egyedileg összeállított 3-3 db egyedi, Retro REbicikli talál majd gazdára, amit a Rocket Bikes csapata készít el nekünk.
  A sorsolás várhatóan Budapesten, közjegyző jelenlétében - minden esetben egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal - történik, a Humusz Szövetség és a Faith In Trance Management Kft. 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül.
  A sorsolás időpontja: 2013. szeptember 30. és 2014. február vége , ekkor a pótnyertesek (3-3 db) húzására is sor kerül. A pótnyertesek a húzás sorrendjében jogosultak a nyereményre abban az esetben, ha a nyertes ill. pótnyertes a játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételnek nem felel meg (pl. nem veszi át a nyereményét stb.).

  A bicikli nyereményeket személyesen, a Humusz Házban (cím: 1111 Budapest, Saru u. 11.) lehet majd átvenni 2014. március 17-ig, melyről a nyerteseket külön e-mailben értesítjük majd! Amennyiben a nyertes az előzőleg egyeztetett időpontban nem jelenik meg a nyeremény átvétele érdekében, elveszíti jogosultságát a nyereményre, ebben az esetben a kisorsolt pótnyertest illeti a nyeremény.

  A nyertes játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a Játékhoz kapcsolódó publikációkban a Szervező nyilvánosságra hozza.

  Figyelem! A pályázati kiírásnak megfelelően, ajándékot és nyereményt csak a Közép-magyarországi Régión (Budapest és Pest megye) kívüli résztvevőknek tudunk biztosítani! Továbbá a Humusz Szövetség és a Faith In Trance Management Kft. tagjai, munkavállalói és az ő közvetlen hozzátartozóik nem vehetnek részt a nyereménysorsoláson.
 • A megadott személyes adatok a Humusz Szövetség adatbázisába kerülnek. Jelen regisztráció kitöltésével a Játékos hozzájárul ahhoz, hogy a játék során szolgáltatott személyes adatokat a Szervező a nyertesek megállapítása és a nyeremények átadása, valaminta pályázat eléréseinek igazolásához felhasználja. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően járunk el.
 • A Részvételi feltételek kiegészítéséről, módosításáról vagy a dátumokban történő változásokról a játékosokat a játék oldalán (www.humusz.hu) keresztül értesíti a Szervező.